Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benden gizli bir hattın mantıklı bir açıklamasının olduğunu düşünmüyorum...öyle bir şey olsa tabiki kızardım..ben de onun hakkında mantıklı şeyler düşünmem açıkcası...
gizli bir hattın hiç bir mazeretini kabul etmiyorum. anlamı çok açık ve cevap çok basit. pek çok örneğini günlük hayatımızda görüyoruz ve eşlerden gizli 2. hattın kullanılma sebebini de biliyoruz...
gizli hat......? neden gizli...demek saklanacak bişiler var....
bence bir erkek eşinden bişi saklıyosa o ilişki bitmiş demektir....
gizli hatta varsa ortada...sölenecek pek fazla bişi de kalmamıştır artık...
mazeret olarak her ne uydurursa uydursun pardonu yoktur... ancak o adam saçmalayarak benim gözümde küçülür ve komikleşir....
eşim gün içinde bana yaptgı yaşadı herşeyi anlatır paylaşmak istedigi için.anlatmadıklarını bile duyunca başkasından şaşırıp kızıyorum içimden neden anlatmadı diye gizli hatta ne oluyormuş..adamın bogazını sıkarım ben beeeeÇok üzgünüm çoook ayyyyyyyyyy kalitemi bozdurur valla direk bi haltlar karıştıryordunda ondan almıştır o hattada benden gizliyordur diye düşünür ve hesabınıda sorarım.
allaha şükür eşim sağlam birisi ve en önemlisi allah kitap bilir bunu bilen insandanda zarar gelmez çok memnunum aramızda gzilimiz saklımız yoktur bitanem o benim
Esim benim hayatta en güvendigim insandir, oda bana Insallah bu böyle hep devam eder.
8 senedir evliyiz, ne ben, nede o hayatta biribirimizden birsey gizlemeyiz.
hım bu gerçekten bir sorun. Ama düzeltilemeyecek bi sorun değil, hemen boşamaya kalkmayalım, çok tepki vermek doğru değil, karşılıklı fazla sinirlenmeden konuşmalı bu durumundan rahatsız olduğumuzu belirtmeli ve kendisinden bundan sonra her yaptığı yeniliği veya değişikliği eşi olarak bilmemiz gerektiğini söylememiz gerekir bence.
bi haltlar karıştırdığının işareti
çapkınlık yapmış olduğunun, yaptığının, yada yapacağının işareti..
hiç bir açıklama güvenimi geri kazandırmaz
allah başıma getirmesin böyle bişiyi ama ilişkinin sonu olur
Alllaaaaah kızlar dha kimsenin yorumunu okumadan başlığı gördüm atladım buraya,benden gizli? söylese elimde terlikle adamımı dövücem ? madem bişeyler paylaşıyoruz neden benden gizli? ne varda ne saklıyorda benden gizli?? benim haberm olmadan kapıdan çıksa yaygara kopuyor bizde ki öyle biirşeyi kabullenemezdim herhalde aman allh kimseye yaşatmasın düşünüyorumda öle bierşeyi olupta öğrenmek çok zor bizim için affedilir değil benm gözümde.
Bir arkadasım vardı bizim arkadas grubu içinde evli idi.
30 lu yaslardaydı.iki aktif hattı vardı dısarı cıktığında hemen diğerini eve girerken de diğerini bırakırdı :))
Karısını aldatmadığı kız kalmamıstı piyasada..hepsini bilirdik