• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einizin size yapt en byk srpriz nedir?

evin her köşesine çekmecesine notlar yazdım dolaşa dolaşa en sonunda yatak odasına girdi ve bir parfüm...... :)

benm canım kocam cok sever romantik seyleri ve süprizleri en son yaptığı süpriz cok güzeldi .. normalde yapılan bisey zaten ama askerdeyken yapması ayrı bi güzellik .. neyse benim dogum gunum 31 Aralıkta esim de acemi birliğindeydi 1ayı dolucaktı yemin töreni filan oldu aslında yasak ordan cıkması yani bulunduğu ilden cıkması 2 gun kaldı dogum gunumde dısarı cıktık ama olesıne benim islerim vardı askım bana dedı kı sana yuzuk fılan alalım bende ıstemedm hayır fılan dedım ama eltımdeyız bu arada kaynanamda alt katta oturyo esım bı ara dedıkı ben gıdıyorum bıseyler alcaz abımle gıttı ısee neyse aksam oldu asagıdayım ben kaynanmda bıseyler oldugunu anladım ıletım raporunda da gordum psta fılan yazıyodu neyse gorumcem benı cagırrdı cnm ıste soner braz rahatsızlandı ykarda fılan cıktık gorumcelerım eltım kaynım fılan hazırlamıslar her seyı pasta fılan kesıcektık esım dedı sen gel bnmle odaya gıttık askım brtanem bana yuuzuk alms pantolon da almıs yanında tabıı ayy cnm benm yaa cok dusunceldır romantıktır bı an once gelse askerden bende ona yapsam suprzler en hosuma gıdenıde askerdeyken yapmıs olması iii ki hayatmda var herseym benm ..ŞenizŞeniz

sevgililer günümde vefat eden kardeşimin karakalem resmini yaptırmasıydı..tabii ben bir defa baktım dahada bakamadım ağlamaktan
.. halada bakamam..

bende ona önceki sevgililer günümde hamile olduğu söylemiştim...en güzeli buydu...

valla eşim evlilik yıldönümümüzde bana sandalet almış o da ona ayakkabı almıştım sabah işe gitmeden önce yere gül yaprakları döktüm notlar koydum sağa sola...en sonda hediye kutusunu vitrinin çekmecesine koydum işaretleri takip etsin diye....bide yolun bittiği yere mektup koydum.ben işe gittikten sonra almış hediyemi...ayakabı ayağına tam gelmeyince değiştirmeye gitmiş.

oradanda bana sandalet almış bide yemeğe götürdü o da gönülsüz mü desem onun gibi bişey işte...yedik içtik ben hala sürpriz arıyorum ama hiçbişey yok....ilk yıldönümüm çok sıradandı anlayacağınız hayal kırıklığı yaşadım......içimde kaldı halbuki hediyesinide akşam üzeri ben gelmeden önce almış...özensiz itinasız bir yıldönümüydü hayal kırıklığı yaşadım ben ondan küçük ama etkileyici bişeyler beklerdim bana bi mektup yazması bile yetrdi.....hatırladıkça gözlerim doluyor...meğer ben ne çok şey beklemişim,bundan sonra bende kutlamayacağım ne hali varsa görsün.bi çiçek bile almayı akıl edememiş yaaaa

Bizimkinin de öyle toylukları oluyor. Sonra bin pişman oluyor ama neye yarar. Gönül kırıldı mı tamiri zor...

Ama hakkını yemeyeyim. Gönül almayı da iyi biliyor. Fakat soruyorum bazen kendime. Hoşluk yaşayabilmem için illa gönül mü koymalıyım :hulya:guclubacismileolumunekankayizsmile

Yaz tatili girince o boluya gitti ben izmire geldim. Aradan 1 ay falan geçti evde otururken annem aradı eve gelcem reyhan teyzenle anneside gelcek evi toparla dağınık olmasın dedi bide üstüne düzgün bişeyler giyin dedi bende diorumki ne alaka reyhan teyze zaten çekindiğim biri değildi :D tamam dedim ben neyse giyindim üstümü falan kapı çaldı gittim kapıya annemle erkek arkadaşım birlikte gelmiş :D meğer onlar ayarlamış benden gizli sürpriz yapmışlar bana :D çok mutlu olmuştum:)

bu sene doğum günümün olduğu haftayı kapsayan alanyada 5 yıldızlı bir otelde 1 haftalık tatil ayarlamıştı opuyorumnanaktan çok mutlu olmuştum çünkü tatile gitmeyi düşünüyorduk ama fiyatlara falan bakıyorduk ben yine 4 yıldızlı olur falan diye düşünürken çok güzel bir otelde yer ayarlamış ve parayı biriktirmişti...

geçen senede 1.evlilik yıldönümü,müzde şehir dışında olmamız gerekmişti bir düğün yüzünden kutlayamamıştık. 1 hafta sonra bir arkadaşının düğününe gidecez diyerek süzlenmiş püslenmiştim. arnavutköyde bi resaturanta götürmüştü beni o zaman şok olmuştum düğüne gidecez sanırken meğer balık yemeğe götürüyomuş bide daha öndceden masayı hazırlatmıştı gül falan konmuştu. ay çok utanmış çok mutlu olmuştum...

onu gerçekten çok seviyorum ve hergğün şükrediyorum iyiki var iyiki evlenmişimopuyorumnanaktan

Ben doğumumu almanyada yaptım.. bebeğim 1 aylık olunca geri döndük izmire...
Eşim kapıyı açtı benim Kucağımda Eflin... Baktım yerde güller var.. Koridordan mutfağa kadar.. Mutfağa girdim baktım Bulaşık makinası almış doğum hediyesi diye opuyorumnanaktan bekliyordum ama yinede sürpriz olmuştu...

Bikeresinde de sabah işe giderken Şifonyerin aynasına en sevdiğim rujumla sizi çom çok seviyorum yazmış delikafadulden o zaman hamileydim:utangac: o yazıyı hala silmedim.. Eşim niye silmiyosun dediğinde niye silem kocam hiç sürpriz yapmıyoki bari önceden yaptıklarıyla yetiniyorum diyorum herkeze göstercem diyorum :))
Başka öyle ahım şahım bişey olmadı :(( hani diyonuz ya benm kocam odun diye benimkisi resmen orman odun topluluğu yani :((

3 sene önceki sevgililer gününde eve girdim heryer gül yaprakları takip ettim odaya girdim orda 1 adet gül ve not mutfağa gir aşkım mutfağa gittim tabi yerde gül yaprakları eşliğinde ordada 1 adet gül aşkım çok oldum ama aşk odamıza git yatak odasına geçtim bi baktım orda balonlarla kalp yaptırmış bi demirin üstüne yanında bi demet gül ve seni seviyorum yazan bi not ve tabi kapının arkasındada hayatımın aşkı.. çoookk mutlu olmuştumm:nazar: :16::38:

ondan bi sonraki senede abartmıyorum kızlar yeminle 1.70 boyundayım benim boyumda belki biraz daha uzundur kocaman bir ayı kolundada kutuda bi adet gül orta sehpa üzerinde 4 adet mum ve ayının kolunun altında oturmuş kocam :)) işten çıkmıştım kapıyı bi açıp o manzarayla karşılaşmak müthişdi :))

bu seneki sevgililer gününde çalışıyor olduğumuz için 19 unda gitçez bana süpriz yapmış yine kartepeye götürcekmiş beni... :)) canım kocam ya seviyom seni ben yaw hemde çok :54::69:

Geçen doğumgünümde yatak odasını balon ve çiçeklerle süslemişti..
Saçma birşey yüzünden kavga çıkardı, eve sinirli girdim.. (bilinçliymiş)
Mutfaga girdim... birdakika gelirmisin diye seslendi... pastanın mumlarını yakmış hediyemi koymuş.. odanın hertarafına pankartlar açmış SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM diye.. balonların üzerlerine yazılar ayzıp şişirp koymuş :) harikaydı:69:

seyahatim sonrası beni aldı eve geldiğimizde ben arabadan eşyalarımı topluyordum, eşimde eşyalarımın bi kısmını eve çıkarmak üzere yukarı çıktı arkasından ben girdim eve. odaya girdiğimde en sevdiğim pastayı almış mumlar yakmış romantik bi ortam hazırlamış elinde bi paketle boynuma sarıldı. Bana tek taş yüzük almıştı. Güzel bi gece geçirdik Güzel yemek falan.
VEEEE Bende ona 2 ay sonra o gece aşkımızın meyvesini ve yaptıklarının karşılığında ona baba olacağı müjdesinii vermiştim
KIZLAR GÜLMEYİN SAKIN
(o gece hamile kalmışım):49::49::49:

tanışmamızın ardından ilk kez başbaşa dışarı çıktığımızda ( ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştık ) o ilk gün edilen muhabbetler esnasında bahsettiğim, hoşlandığım abur cuburlardan, almak istediğim Bjk formasına kadar pekçok detayı çaktırmadan aklında tutarak, tüm bunları hediye olaraktan yanında getirmişti...:9:
ilk doğumgünümde hediye için önce beni deli gibi heyecanlandırıp yanıma gelince "aslında bişey alamadım" deyivermişti, sonra da zart diye tektaş yüzük çıkartıp beni duygusal maymuna çevirmişti:37:
evlilik teklifini özel olarak hazırladığı dev bi pankart aracılığıyla etmişti:69:
ve geçen doğum günümde yatak odasından koridora kadar heryere sevgi notları ve güller yerleştirmişti, hamileliğin de etkisiyle baya ağladım...:31:

bütün bunların içinden "en büyük" ya da "en güzel" diye ayırım yapamıyorum, ki onunla geçirdiğim en sıradan gün bile büyük sürprizli bir gün gibi geliyor bana:nazar::nazar::nazar:

ayy Benim kocacııımm bana süprizlerin en büyüğünü yaptı..askerdeydi benim eşim..Bana 28 Şubat pazartesı geleceğini söylemişti..Ama görümcem cumartesi akşamı ısrarla bize gel filan diye tutturdu..normalde pzartesi sabahı gidecektim..daha doğrusu eşimi alıp gidicektim..hadi bize gel bişeyler hazırlarız dedi.tamam dedimm ama ısrarla erken gel dedi..tabi şaşırmıştım..neyse pazar sabahı duş aldım gidicem kayınvalidem aradı acil gel çok hastayız dedi..bnim içime şüphe düştü..acil gel demezdi..çabuk gel demezdi..neyse tamam dedim ama bişeyler olduğunu anladım..sonra yolda eşimin abisi mseaj attı nerde kaldın diye..bende dedim noldu filan.hastaneye gidicez dedi..dedim allah allah var bişey ama çaktırmıyorum..geliorum falan filan derken..yol bitmek üzere anladım nedense..sonra dedim hastaneye gidiyolarsa zaten yolda görürüm..mesaj attı,annem filmini unutmus gitmiyoruz dedi..eve girdimm..kayınvaldem üzerini örtmüş yatıyo..tabi umutluyum kocam gelmiş filan.baktım hayallerım suya düştü..neyseee zorla kayınvalidem git saçını kurut dedi,bayağı ısrar etti bende gittim..sonra içimde hala umut varya dedim arka odada mı bahaneyle açtım kapısını odanın..açmamla gözümün kapanması bir olduu..aşkım gelmiş..ay ne kadar mutlu oldum anlatamam yaa..meğer kocacımm kayınvalidemn yattıgı kanepenın arkasındaymıs..beni izliyormus..dedim ama valla anlamıştımmm:52::52: öyle işte..kurban olurumm ona en büyük süprizi bu olduuuu banaaa:52::52::69::69:

valla maşallah ne romantik kocalarımız varmış 1senedir kimse bişey yazmamış:9:

benim kocada enson yıldönümümüzde yemek yapmış, şık bi masa hazırlamıştı..
işten geldiğimde okdar mutsuzdum ki..nasılsa sadece birbirimizi kuru kuru tebrik edicez diye düşünürken
eve bi geldim biizmki çoktan uyanmış sürprizleri hazırlamış..

yemekten sonra gece vardiyasıyla işe gittiğinde yinede mutluydum..
ah ahh..elinden yediğim ilk yemekti..sanırım sonduda..ayrılacak gibiyiz...:14:

Doğum günümde arkadaşlarım sürpriz doğum günü hazılamışlardı ve sevgillimi yani şimdi eşim oturduğu şehirden istanbula getirtmişler Bir çiftlikte parti hazırlamışlar pastayı getiren eşimi tanımadım bile heyecandan psikopat gözlüğü ve beyaz bonus peruk takmıştı.Çok sevindim.Daha da sevinecektim aslında elinde bir altın markasının çantasını görünce tamam evlenme teklifi geliyor dedim:))ama içinden kolye çıktı olsun:))

seyahatim sonrası beni aldı eve geldiğimizde ben arabadan eşyalarımı topluyordum, eşimde eşyalarımın bi kısmını eve çıkarmak üzere yukarı çıktı arkasından ben girdim eve. odaya girdiğimde en sevdiğim pastayı almış mumlar yakmış romantik bi ortam hazırlamış elinde bi paketle boynuma sarıldı. Bana tek taş yüzük almıştı. Güzel bi gece geçirdik Güzel yemek falan.
VEEEE Bende ona 2 ay sonra o gece aşkımızın meyvesini ve yaptıklarının karşılığında ona baba olacağı müjdesinii vermiştim
KIZLAR GÜLMEYİN SAKIN
(o gece hamile kalmışım):49::49::49:

gülmeyin demişsin ama güldüm allah gönlünüze:1::1: göre versin

benim eşimde sever süpriz yapmayı bu gün tanışma yıl dönümümüz. dün akşam elinde çiçekler le geldi uyuyordum öperek uyandırdı baş ucumda çiçekler :1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim canım kocamda süpriz yapmış "aşkımızın filmini çektim hemde hollywood'da" demişti ve bi flas bellek vermişti bana. eve gidip açtığımda çok mutlu olmuştum. çok güzel bir yabancı filmin altyazılarını değiştirmiş, baş roldekilerin isimlerini bizim isimlerimizle, diğer oyuncularında hep arkadaşlarımızın isimleriyle değiştirmişti :)

ayy hepiniz harikasınız yaa valla gözlerim doldu okurken.allah hepinizin mutlulugunu daim etsin ıns arkadaslar.. allah cok cok daha mutlu etsın hepinizi, bizim gibi bekarlara da böyle düşünceli kocalar nasip etsin inş. :34:

Back
X