Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürprizmi ?? .:))) bu kelimenin varlığını eşimin bildiğini hiç sanmıyorum...:sm_confused:
valla eşim evlilik yıldönümümüzde bana sandalet almış o da ona ayakkabı almıştım sabah işe gitmeden önce yere gül yaprakları döktüm notlar koydum sağa sola...en sonda hediye kutusunu vitrinin çekmecesine koydum işaretleri takip etsin diye....bide yolun bittiği yere mektup koydum.ben işe gittikten sonra almış hediyemi...ayakabı ayağına tam gelmeyince değiştirmeye gitmiş.
oradanda bana sandalet almış bide yemeğe götürdü o da gönülsüz mü desem onun gibi bişey işte...yedik içtik ben hala sürpriz arıyorum ama hiçbişey yok....ilk yıldönümüm çok sıradandı anlayacağınız hayal kırıklığı yaşadım......içimde kaldı halbuki hediyesinide akşam üzeri ben gelmeden önce almış...özensiz itinasız bir yıldönümüydü hayal kırıklığı yaşadım ben ondan küçük ama etkileyici bişeyler beklerdim bana bi mektup yazması bile yetrdi.....hatırladıkça gözlerim doluyor...meğer ben ne çok şey beklemişim,bundan sonra bende kutlamayacağım ne hali varsa görsün.bi çiçek bile almayı akıl edememiş yaaaa
seyahatim sonrası beni aldı eve geldiğimizde ben arabadan eşyalarımı topluyordum, eşimde eşyalarımın bi kısmını eve çıkarmak üzere yukarı çıktı arkasından ben girdim eve. odaya girdiğimde en sevdiğim pastayı almış mumlar yakmış romantik bi ortam hazırlamış elinde bi paketle boynuma sarıldı. Bana tek taş yüzük almıştı. Güzel bi gece geçirdik Güzel yemek falan.
VEEEE Bende ona 2 ay sonra o gece aşkımızın meyvesini ve yaptıklarının karşılığında ona baba olacağı müjdesinii vermiştim
KIZLAR GÜLMEYİN SAKIN
(o gece hamile kalmışım)![]()
ayy hepiniz harikasınız yaa valla gözlerim doldu okurken.allah hepinizin mutlulugunu daim etsin ıns arkadaslar.. allah cok cok daha mutlu etsın hepinizi, bizim gibi bekarlara da böyle düşünceli kocalar nasip etsin inş.![]()