Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

bence çok güzel bi duygu eşim ikinci doğumda yanımdaydı,insan kendini daha güçlü hissediyor.Birde en azından olayın çok basit olmadığını görüyolar daha çok destek veriyolar doğum sonrası iyleşme sürecinde sana

evet cok isterim ve girecekte kendide cok istiyor hos hamile falan degilimde olursam bir gun neler yasadigimi gorsun isterim

söyledim ama bizim tüm aile o zaman orda olacak diyor.biliyorum ki sadece çevre baskısından dolayı girmek istemiyor doğuma buda beni çok üzüyor.

ben asla istemezdim sonuçta eşimde olsa oda bende ayrı birer bireyiz ve bunun biraz özel olduğunu düşünüyorum erkeğinde bu kadar özele girmesini istemem.yani bayanların bazı özel hallerini sevgililer i ve eşlerinden saklaması gerekiyor düşüncesindeyim. adet günü olsun ağda zamanı olsun buna doğumda dahil paylaşılmamalıi.ve eminim hiçbir erkek doğum anında sizinle olmak istesede o an o görüntüden hiç hoşnut kalmayacaktır bu bize duyduğu cinseel isteği birsüre veya kalıcı etkileyebilir. o çocuk eşiniz olsada olmasada yanınızda doğacak doğum anını bile bile eşe göstermeye ne gerek var siz çocuğu soğurun ona sevmesi kalsın

ben kocamında yanımda olmasını isterdim zati doguramam die cok korkuyorum:gitme: hani bebek fln yok şimdilik ama ilerde oldugunda ben doguramam die cok korkuyorum dayanamam okdar acıya ondan yanımda olsun destek olsun bana :teselli:

bebeğimi benden önce eşim görücek onunla ilk o gözzgöze gelicek ve bana dönüp minnetle bakıcak bu sevimli şeyi benim için 9 ay sakladın korudun diye..

sonra ben dönüp mucizeme bakıcam ve bende eşime minnetle bakıcam onu bana verdiğin için diye..

bu ölümsüz an bir insanın hayatında kaç kez yaşanır, sayılıdır..

o anı kaçırmamak için eşim ve ben orda oluruz..

valla ben ne doğum yaptım ne de hamileyim ama eşimin benle beraber doğuma girmesini çok isterim,hem destek olsun die hemde ona bi çocuk vercem die ne acılar çektiğimi görsün de ona göre davransın die :)))

Aslında çok isterim hatta eşimle de konuştuk seninle cehemmene bile giderim dedi ama
Geçenlerde ülser sancım çok ağır oldu
Sakinleşiim diye bana sarıldığında ağlıyordu
Sanırım doğumda hiç dayanamaz o yüzden vazgeçtim zorlamicam kendi isterse girer

hep cok ıstemısımdır

su anda hamıleyım 6 haftamız kaldı teklıf ettım ama kabul etmedı..
senı o acıyı cekerken gormeye dayanamam dedı

kı ben acıya dayanıksızım aglarsam oda bneımle aglar

gırmıycek

ama cokkk ısterdım

6 hafatlik hamileyim kendisine sordugumda girmek istiyor ozman bana bi sorun teskil etmez ..her muanede yanimdadir zaten

Ben çok isterim. zaten zor bir durum, dr, hemşire derken yabancı bir ortamda sevdiğim insanın yüzünü görmek beni rahatlatırdı. Ancak devlet hastanelerinde mümkün değil sanırım. Özel hastanelerin durumunu bilmiyorum tabii...

Benim eşim kendisi doğuma yanımda girmek istiyor.Böyle bişey yaşanıyosa bunu da beraber yaşayalım.Elimi tutsun.Hem ne yaşadığımı bilsin

ben çok istiyorum yanımda olsun acımı paylaşsın

eşim önce olur dedi ama nette izlediğimiz videolarda korktu yüzü kireç gibi oldu sanırım giremez dayanamaz

Evet bende eşimi yanımda görmek isterim...
Bana destek olsun o anki sevinci mutluluğu beraber yaşayalım isterim amaa...
Eşim de baştan tamam demiştiii...
Şimdi hayır giremem diyor...
Biliyorum aslında giremeyeceğini çok yumuşak kalplidir dayanamaz kesinlikle...

Back
X