- Konu Sahibi beautiful81
Bende eşimin yanımda olması isterdim tabiki ama aynı şehirde bile diiliz askerde şuan ama bi kere sordum yanımda girer miydin diye oda dayanamam bayılır kalırım orda dedi bence erkekler bu konularda çok daha zayıf...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben isterim,çok özel bir an ve baba olduğu anı yaşaması onun da yaşaması gerektiğini düşünüyorum..eşime söylüyorum hep ama bizimkinin nutku tutuluyo,cevap bile veremiyo her defasında sadece korkarım yapamam dedi bi kez:))
bi yandan da kötü aslında etkilenip ilerde erkeğin karısına yaklaşımı değişebilir..erkek kadın doğum uzmanları bile ilk doktorluk yıllarında bununla ilgili travma yaşıyorlarmış:)kadını kadın olarak değil de yüce bir varlık gibi algılıyorlarmış ve yaklaşmak bile istemeyebiliyorlarmış:))bu da ayrı bir düşünce aklınızda olsun:))
MErhaba
kimi bayanlar dogumda eslerinden destek almak icin yanlarinda olmk isterken kimileri istemez,kimi erkrklerde esleriyle o ani paylasmak isterken kimisi yok ben dayanamam vs derler.
ben sahsen doguma esiminde bareber gelmesini istedim (normal dogum) ama kendisi yok ben dayanamam demisti istemedi.sizin boyle bi isteginiz olurmu ve esiniz ne dusunur?