Einizin ya da sevgilinizin yannda...

işte bu güzeldi yaaaa Benim adamın testesteronunu anca ben yükseltmeliyim,elin kadını değilsırnaşık şey

Çok açık birine illaki bakılır. Kadında bakar erkek de...
Ancak bir kez bakılır. Sonra dönüp dönüp bakarsa o eşeklik
kadına değil direk eşime aittir.

Açık kadına herkes bakar diyerek, erkeklerin zaaflarını meşrulaştırıyoruz
bence. Üstelik bunu yapan da biz kadınlarız. Erkektir açık görünce bakar
demek aslında en çok bize zarar veriyoruz. Olağan duruma getiren biziz.

Bakmıyacak...Benim için olay bukadar basit. Her insan gibi bir kere normal
bir bakışa zaten bişey demem. Ama ikincisi olmayacak. Sakınacak kendini.
Biz her gördüğümüz yakışıklı adama dönüp dönüp bakmıyorsak, onunla
göz teması kurmayıp, poposuna dikmiyorsak gözlerimizi onlarda kendilerini
sakınacak...
Yoksa hangi birine bakmasını engelleyebiliriz ki...
Kişinin içinde olmasın....

Son düzenleme:
bende cok kıskancım oldururum o bakarsa walla bırgun aldırıcam su kıskanclıgımı cok olmaya basladı.ama hemen onu bu ortamdan uzalastırırım yada arkadsıma solerım bıras daha acık gıyınseydın dıye.o anlar zaten benım ne demek ıstedıgımı.

ben çok kıskancım herhalde karşımdakini parçalardım hiç bişey yapamasam gözlerimle bakarak hissettiririm

Vay be, dekolte görünce ortamı terk eden kocalar varmış, bunu da duydum ya şu kkda tamamdır :roflol:
Eskiden çok dekolte giyerdim ben ya, etek, şort boyları hiç önemli değildi. Son zamanlarda çok çekingen oldum, göğüs dekoltesi bile yapamıyorum, kazara giysem elimle sürekli kapatma halindeyim -tatlicadiarzu- Yaşla mı alakalı bilmiyorum. Dekolteyi çok yakıştırdığım arkadaşlarım var, annem bile benden rahat giyinir, ama ben çok dikkat çektiğimi düşünüyorum ve bakışlardan rahatsızlık duyuyorum. Çünkü erkekler dediğiniz gibi değil ortamı terk etmek, özellikle bakıp rahatsızlık veriyolar :1no2: Yanlarında eşleri varsa zaten bakmalarına da gerek yok, onlar kocalarından daha çok rahatsızlık veriyolar, bunlar dekolte giymeden de oluyo zaten, çıtayı yükseltmeye gerek var mı :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşim bakacak diye mi rahatsız olcam olmam
isteyen istediğini giysin ben öyle bir ülkede yaşamak istiyorum zaten herkes özgür olsun
eşim acık birine bakıyorsa bu kadının degil eşimin densizliği dir hem eşine hemde karsısındaki insanın kaıyafet özgürlüğüne saygısızlık yapıyordur
öyle adamla da işim olmaz zaten

yapacak birşry yok ama ben de hiç hoşlanmam eşimin karşısında öyle bi bayanın oturmasından. bende kıskanırım kocamı napayım elimde değil

Eşim normalde bende azcık birazcık açık giyindiğim için alışkındır bakmaz
Yani dikkatini çekmez
Ama o dekolte giyende iyi durmamışsa ne bileyim yakışmamış yada
vücut hatlarındaki kusurları ortaya çıkarmışsa şööyle bi göz ucuyla dikkatini çeker
Allah akıl versin o fiziğe bu dekolte olmuş mu hiç der geçer
Ama çok abes bişeyse onun dışında pek dikkatini çekmez
Çünkü genelde insanların gözlerine bakar
Konuşurkende dinlerken de

acikcasi hic hoslanmiyorum ben. dekolte giymek baska kendini teshir etmek baska. dekolte giyersin ama yere egilirkende tutarsin onunu meydana sermezsin yani.
ya da masada otururken usturuplu oturursun.
her sekilde ben hoslanmiyorum, ama neticede goz bu goruyor karsinda oturan bayandan da yuzunu ceviremezsin. odaklanmamak lazim tabiki. hic bakmasin diyemem ama gordu mu de ikinciye bakmasin, ilki elinde olmayabilir ama ikinci kez olani elindedir.

aynen katılıyorum arkadaşımalkisalkisalkis

tabikide rahatsız olurum

ne o öyle eşimin karşısında açık saçık oturucak

adabını bilen dikkat eder zaten kıskanırım da eşim bakmasa bile istemem

sen, anlıyoorum.. bende rahatsız olurum. bir şekilde çıkarız yada eşimi çıkartırım. yada kişiyle samimyetime bağlı :)))

çok kıskanç bi bayanım aynı ortamda göz illaki konuşurken kayar o yüzden deli olurumm hiç hoşlanmam baktığını görürsem de aynı ortamda birine oyarımmmmmmm....

ben bir defa karşılaştım ama benden önce eşim farketti zaten onun tarafından biriydi(eteği ortadan yırtmaçlıydı ve oturunca kilodu dahi görünüyordu)... "kız bu ne biçim etek ya oturmayı öğren ya bu eteği giyme" dedi. eşimin turizmcilik falanda çok yaptığı için alışık öle dekolteye falan ama yakınındakilerin aşırıya kaçmalarından hoşlanmaz zaten bakmaz bende rahatsız olmam.

bende rahatsız olmam ozellıklede yakışıyorsa gıysın ne olacak dıye düşünenlerdenim.
benım yakın kız arkadaşlarımın pantolondan çok mını eteklerı var ama cıdden fızığı düzgünse giysinler bence cokda kadınsı oluyorlar.çok güzel duruyor.erkek arkadaşım / ileride kocamda bakmasın gözlerine hakım olsun.ne dıye ben kendımı ve esımı saklayacagım ısteyen ıstedıgını gıyebılme hakkına sahıp ..

bende rahatsiz olmam, cünkü kendimde acik giyinen biriyim.
Birde su var kizlar, her zaman acik giyinenmi sucludur? Bakanda hic suc yokmu allah askiniza...

ben hiç hoşlanmam zamnında vardı bole birisi ama onun sınıf arkadasıydı kız çok düşük belin altından dantelli şeyler giyerdi ama napım bişey demezdim belli etmem hiç kendime yediremiyorum evli olsan hadi gozunu doyurursun ama sevgiliyken durum farklıydı tabi

insanların giyimine de karışamamki açık giyiniosa onunla görüşmeyelim gibi bişe de demek saçma
karşımdakinin niyeti kötü dilse bence problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…