ben hiç hoşlanmam zamnında vardı bole birisi ama onun sınıf arkadasıydı kız çok düşük belin altından dantelli şeyler giyerdi ama napım bişey demezdim belli etmem hiç kendime yediremiyorum evli olsan hadi gozunu doyurursun ama sevgiliyken durum farklıydı tabi
aynen katılıyorum arkadaşımalkisalkisalkis
banane herkes ne giyerse giysin. Millet orasını burasını açiyor diye ben rahatsiz olmamki. Eşim oluyorsa onu bilemem oda bakmasın, Bakmayinca görmez
Eşim bakacak diye mi rahatsız olcam olmam
isteyen istediğini giysin ben öyle bir ülkede yaşamak istiyorum zaten herkes özgür olsun
eşim acık birine bakıyorsa bu kadının degil eşimin densizliği dir hem eşine hemde karsısındaki insanın kaıyafet özgürlüğüne saygısızlık yapıyordur
öyle adamla da işim olmaz zaten
aynen katılıyorum arkadaşımalkisalkisalkis
ne yapabilirim ki sonuçta herkes özgür kimseye yasak koyamayız:1closedeyes:
en fazla eşim bir kadına içine düşücek gibi bakacak olursa onu uyarırım o kadar:mymeka:[/QUOT
yani zaten arkadas eve geliyorsa bu sizin samiyetinize guvenerek esiyle felan geliyordur sanirim konu boyleydi bence sorun olmamali sonucta piyangodan cikmiyorya arkadas ayrica zaten hoslanmayan oyle arkadas edinmez bir kac kisi bundan bahsetmis yazmis cunku bende yerine gore acik giyinirim tatilde sonderece acik giyinirim zaten yanimda rahatsiz oldugunu dusundugum yada mantalite farki olan insanlarla arkadasligim cok mesafeli olur ne evine giderim nede davet ederim yani esim rahatsiz oluyorsa o kalksin arkadasimida kiyafetinden oturu asla yadirgamam hatta guzelse nerden aldini sorarim esimde mesafesini bilir ayni zamanda oyonden sonderece rahatim ve boyle arkadaslarrimda var esiyle evimize gelirler
burda yaşanılan yer ve kültür çok etkili.
doğuda hiç kadın görmeyen bir erkek batıdaki kadınları görürse hali ile ağzı sulanacaktır.
bu toplumda böyle.
kadın olarak da bakabiliriz.
peki sırf eşinizi kıskandırmak için açık saçık giyilmeyen bir şehirde tüm vücüt hatlarınızı belli eden dapdar bir pantolon ve süper göğüs dekoltesi giyermisiniz.
eşiniz size ne der
burda yaşanılan yer ve kültür çok etkili.
doğuda hiç kadın görmeyen bir erkek batıdaki kadınları görürse hali ile ağzı sulanacaktır.
bu toplumda böyle.
kadın olarak da bakabiliriz.
peki sırf eşinizi kıskandırmak için açık saçık giyilmeyen bir şehirde tüm vücüt hatlarınızı belli eden dapdar bir pantolon ve süper göğüs dekoltesi giyermisiniz.
eşiniz size ne der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?