Einizin ya da sevgilinizin yannda...

kıskançlık genlerimizde var :sinifsinif:
ben de kıskanıyorum böyle durumlar karşısında
ama sevgilime belli etmemeye çalışırım,zaten o da benim rahatsız olabileceğimi düşündüğü ortamlarda daha da dikkat ederopuyorumnanaktan

karın doyurmak gibi bişey değil ki bu şekerim,
erkeklerden bahsediyoruz, doyumsuz bir cinsten :sinifsinif:

çok rahatsız olucağım için görüştürmem..bi yazlık yerrr herkes açık sorun olmazz,bi düğün genelde herkes açık sorun olmaz bu arada açık derken dekolteden bahsediyorumm...ama dikkat çekebilicekk rahatsız edebilcek bi yerdeyse orda çok durabiliceğimi sanmıorumm:)))

Son düzenleme:
kiskaniyorum diye ortadaki kadinlari yok edemiycegime göre birsey yapmam cok rahatsiz olursam o bayanla görüsmeyi minimumlastiririm

bende aşırı kıskancım yaa öle bi durumda eşimi değil o kadını bi şekilde uzaklaştırırdım ortamdamdan yani eşime onu kıskandımıda belli etmek istemem açıkcası genelde erkekler kıskanıldını hissedince şımarır ve
üsteler yoksa:sm_cool:

tek tek her leimeni alkisliyorumkaydirigubbakcemile5

ne yapabilirim ki sonuçta herkes özgür kimseye yasak koyamayız:1closedeyes:
en fazla eşim bir kadına içine düşücek gibi bakacak olursa onu uyarırım o kadar:mymeka:

burda yaşanılan yer ve kültür çok etkili.
doğuda hiç kadın görmeyen bir erkek batıdaki kadınları görürse hali ile ağzı sulanacaktır.
bu toplumda böyle.
kadın olarak da bakabiliriz.

peki sırf eşinizi kıskandırmak için açık saçık giyilmeyen bir şehirde tüm vücüt hatlarınızı belli eden dapdar bir pantolon ve süper göğüs dekoltesi giyermisiniz.
eşiniz size ne der

haklisini arkadasim ama konuda eve gelen arkadas dost misafir diyor oyle abzurt sabah aksam giyilip gezilmez ornegin misal umarim burdanda tartisma cikmaz ben konyada giymem dekolte ama istanbul izmirde yada tatil yerlerinde giyerim ornegine ornek yani e tabi ise giderken olcusu farkli tatilde farkli ozel bir mekanda farkli (kiskanclik benim icin sevgi demek degildir)

Son düzenleme:
ozaman benim kafayı yemem lazım çevrem ve yaşadığım yer okadar açıkki ben takılmam böyle şeylere ...bende giyiyorum zaten giyimle birşey olmaz önemli olan karakterdir ........kapalı giyinipte neler yapanlar çevremde bizzat şahit olduğum

eşim birşey demez giyim konusunda beni tanıdığında da açık giyiniyordum zaten kıskançlık mevzusu olmaz bizde birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz ve güveniyoruz ..ilişkilerde herşey beyinde biter her konuda

esimi kiskandirmak icin asla giyinmem giyinmedim ama yerine gore cok cesur giydim yakistigi icin sadece aynaya baktigimda kendimi begendigim icin bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…