Einizle ilikiye girmek istiyorsunuz

yok valla arada yapıyolar ama sinir bozucu bi durum ama sende karşılığını verirsen yani o sana geldiğinde sende sırtını dönersen ödeşmiş olyuosun...jeyyarjeyyar

hiç öyle bişey yaşamadım
ama sinir olacak bi durum yokki
benimde zaman zaman istemediğim oluyor
erkek diye makina deği ya

sinir bir durum, istemiyorsa da güzel bir dille ifade edebilir,
hassas bir konu çünkü,
hiç ses etmez ama mutlaka konuşur üzüldüğümü belli ederdim...

once gıderdım guzel guzel cıcıler alırdım satenden mını mını yanına yatardım ama hıc gel fln demezdım mıs gıbı kokularımı da surerdım eger o gun de arkasını donup yatıyorsa
hıcccccccccc umursamazdım ondan sonrakı gunlerde ben arkamı donup yatardım..hey Allahım bekarken evlenelım dıe can atarlar evlenınce de umursamazlar ne garıp seyler bu erkekler..
aman bırak canım donup yatsın sende rahat rahat uyu ıste..

Öyle yapan adama,
ne yapilir,
ne o sende adammisin kadinlar gibi küsüp kicini dönüyorsun?
Erkek dedigin küsmez de kicini dönmezde:)))

merhaba arkadaşlar eşinizle ilişkiye girmek istiyorsunuz fakat arkasını dönüp yatıyor ne yapardığınız :enbuyukkk:

merhaba zor bir durum sizinkisi CADIARZU moloton bir evlilik . bence biraz heyacan lazım değişiklikler yapın eşinizin uykusunu kaçırıcak yöntemler Şeniz kendinizde değişiklikler yapın mesala sac giyim tarzını değiştirin.biraz seksi kostümler alın.bu konuda iddialı adresler var evden çıkmanızada gerek yok.kadiniçgiyim.com orada çok iddalı ürünler mevcut.yinede olmuyorsa :oklava:ok
:enbuyukkk::nazar::enbuyukkk::nazar::enbuyukkk::nazar:a.s.

Gaza getirmeye çalışırdım heralde baktım ki olmuyor bende sırtımı dönüp yatardım... Bu işler zorla olmaz ki ama..

Yaw niye hemen intikam pesine düsüyonuz bende sirtimi dönerim o istedimi filan:1closedeyes:

Belki adamcagiz yorgun bitkin pilli bitmis ne biliyonuz:kahve:

Hem gonuyu acan arkadas nirde:sm_confused:

bence çok ta kızılacak bir durum değil.belki canı sıkkın belki yorgun belki uykusuz olamazmı.?bu durum bizler için de geçerli.insanız robot değil.ama bu dediklerimin dışında da canı istemiyorsa ozaman pekte bişey diyemeyeceğim.tatlicadiarzu

Back
X