Topikte o kadar çok sayıda konu başlığı var.Hoşlandığınız konulara yorum yaparsınız, hoşlanmadığınız konuda kimse zorlamıyor.:1closedeyes:ayyy en gıcık aldığım konu. konuşmuyo konuşmuyo konuşmuyo
Sevgiler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topikte o kadar çok sayıda konu başlığı var.Hoşlandığınız konulara yorum yaparsınız, hoşlanmadığınız konuda kimse zorlamıyor.:1closedeyes:ayyy en gıcık aldığım konu. konuşmuyo konuşmuyo konuşmuyo
Evet , çok haklısınız.Evlilikte muhabbet etmek eşleri olumlu yönde etkiler.Konuşmak muhabbet etmek evlilikte en önemli olgu bence.Evleneceğim zaman yengemkaydirigubbakcemile5 "ne kadar zor birgün geçirmiş olsan da eşinle karşılıklı oturup çay içip muhabbet edebiliyorsanız en büyük mutluluk budur işte" demişti.Onlara bakıyorum şimdi 16 senelik evliler ama en büyük mutlulukları yerinde.....kaydirigubbakcemile3
Bence herkes evlilikte bu tür problemler yaşar.Erkekler bazen bunun farkına varmaz...İlk yapılacak şey rahatsızlığın farkına varmayı sağlamak....sositososito
Ufak bir öneri:zaman sıkıntısı yaşanıyor veya eşiniz sizden kopuk yaşamak istiyor olabilir ama konuşup ortak bir zaman belirleyip birlikte zaman geçirmelisiniz.Kastım yanyana oturmak değil,kaliteli bir paylaşımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
Topikte o kadar çok sayıda konu başlığı var.Hoşlandığınız konulara yorum yaparsınız, hoşlanmadığınız konuda kimse zorlamıyor.:1closedeyes:
Sevgiler...
Karamelcim bende başla türlü anladım arkadaşı ,öyle okuyunca.opuyorumnanaktanhamiyeciğim arkadaşı yanlış anlamışsın. konuya gıcık olduğu yok eşine konuşmuyor diye gıcık oluyor. Aynı benim eşime gıcık olduğum gibi
çok iyi bir dinleyici ve çok iyi sobet arkadaşıdır. her tülü konuda konuşurduk.
Çok geniş bir yelpazemiz vardır , eie gelir dini sohbetler ederdik, yeri gelir siyasi..
Atatürk hakkında konuşmaktan çok büyük haz duyardık , eşim bildiklerini aktarırdı bana
ailden bahsederdik , cinsellikten konuşurduk. Gelcekle ilgili planlar yapardık
çocuklarımızın adını düşünürdük , yeri gelir alem yapardık :içelim:
yeri gelir konuşup ağlardık , bazen hiç konuşmaz bir filme yada belgesele dalıp giderdik
İzlediğimiz bir sahnede hiç konuşmaz gözlerimizle hissettiklerimiz anlatırdık.
Brlikte bir şeyler yapmaktan hep keyif alırdık. Hiç tartışmazmıydık elbette tartışırdık ama küs kalmazdık.
Çok gurur duyuyorum onunla, kültürüyle , zeksaıyla , espiri yeteneğiyle , her şeyiyle.
Birbirimizin diğer yarısıydık biz. Şimdi o yok ve ben yarım kaldım mafoldumben
işte söz ettiğim bu paylaşımsızlık.eşim hiç konuşmaz akşam eve gelir yemek yenir o tv başına ben pc başına o filim seyreder ben kk ya ben filim izlemeyi sewmiyorum uyuyorum tv karşısında onun için konuşmuyoruzz ha arada çay yaparmısın ,meyve getirirmisin, hadi yatalım bu üç cümleyi güzel konuşurrrr
en çok konuştuğu yer ise arabada seyehat ederken içindekileri ne varsa döker
eşler arasında dedikodu yapmak evlilik için çok sağlıklıymış kaydirigubbakcemile3bizde akşamları yemek yerken masum dedikodular yaparız günün yorumunu yaparız en çokta sofrada konuşmayı sohbet etmeği çok severim sonrada çayımızı içer film seyreder yada tavla oynarız tabiii arada eşimin uyukladığı zamanlarda olur hatta bazen abartır o zamanda ben çokkk sıkılırımm...