- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
benim erkek arkadaşımda lise mezunu,o bunu kafaya takıyordu,ben ona önemli olmadığını ,kendini yetiştirmesinin önemli olduğunu falan söyledim,fakattt ilişki ilerledikçe büyük sorunlar olmasada sorunlar oluyor.Şöyle ki ;alakalı alakasız konularda bana bırak bu üniversite ayaklarını,onlar üniversitede olur diye karşı çıkıyor,şaşırıp kalıyorum ne alaka söylediğim şeyle diye.Demekki içine dert olmuş ve alakasız zamanlarda bile olsa dışarı vuruyor bunu.Üniversitedeki erkek arkadaşlarımı da gereksiz yere kıskanıyor ama benim üniversite mezunu bir erkek arkadaşım olsa o ortamı o arkadaşlıkları yaşadığı için benim arkadaşlıklarımı sorun haline getirmezdi.Bişey söylediğim zaman hemen iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla olan iş arkadaşlığını örnek gösterir.Benim okulda birlikte yediğim içtiğim derse girdiğim çıkarsız okul arkadaşlıklarımı nasıl iş arkadaşlığıyla bir tutar ki?
haklısın zeynep, ben de bir örnek vermek istiyorum yazını okuyunca aklıma geldi.
bi arkadaşımın sevgilisi vardı, ikisi de ünide okuyor ve aynı bölümde. yalnız kız istanbulda bi ünide okuyor, çocuk anadoluda bi ünide.
şimdi ikisi de üni mezunu olcak dimi, denkler? ha işte o iş öle deil.
çocuğun yaptığı kompleksi ben size anlatamam. kız "bugün okulda şöle oldu" die bi cümle kurmaya kalksa oğlan şahlanıyodu "sen bana hava mı atmaya çalışıosun xx ünivristesinde okuduğun için!! bizim üniversitemizin puanı düşükse nolmuş!! sizin gibi taksimlerde sürtmüyoruz!! bizden çıkanlar daha iyi" zart zurttt amanınnnn kız anlatıyo göz yaşları içinde. ya okuyan insan karşısındakiyle ne konuşur? okuldan konuşur, meslek aynı ortak nokta var ondan konuşur. ama beyimiz zırt pırt böle çıkışlar yapıyodu biz artık diyoduk bırak şu salağı bırakkkk diye. bıraktı da netekim

demek istediğim, evet olay kızda bitiyo ailesine kabullendirmede, ama erkekler bu konuyu inanılmaz kompleks haline getirebiliyor. buyrun verdiğim örnekteki tek fark öss giriş puan farkı. adam buna bile katlanamadı, kız arkadaşının kendisinden össde yüksek puan alıp daha iyi bir ünide okumasına.