Ek atım - ekstrasistol

Doktor size ne dedi tam olarak şikayetinizi nasil anlattınız doktora
Dedi ki bu kadar her insanda olur mudale etmeleri için 5 bin 10 bin atım olması gerekiyormuş ben olcturdugumde binin altındaydı sonra daha da azaldı ama sorun şu ben olan hepsini hissediyorum bazıları hissetmiyormuş vs yani bir şey de yapamıyorlar artı benim bazen göğüs ağrım da oluyor sizde var mı böyle bir şey ve bunu psikolojiye bagladilar

Göğüs ağrısı çok şükür pek yok ama 2 saniyelik kalp çarpıntısı gibi hissiyat var
Siz doğum falan yaptınız mı ondan sonra mı başladı ben sezeryan oldum belden aşağı ondan bir iki ay sonra başladı
Sizin oan hissettiğiniz bu arada tam olarak nasıl bir şey

O iki saniyelik kalp çarpıntısı işte tekleme bazen boşluğa düşer gibi hissedersin o anda bazen göğsünde baloncuk patlar gibi bazen de iki saniyelik çarpıntı şeklinde o tekleme oluyor işte ekstrasistol hissiyat farklı olabiliyor bazen hiç hissetmeye de bilirsin yani

İşte tam Tarif edemediğim için böyle diyorum çok tatmin edici bir cevap çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…