Ek gıda sürecim çok zorlu geçiyor nolur yardım

Benim kızım da 8 aylık oldu çok az yedirebiliyorum ama zorlamıyorum yemekten soğumasın diye. Ben de çok stres yapıyordum özellikle instagramda bebeğine çeşit çeşit yemekler yediren annelerin paylaşımlarını gördükçe diyordum ki sıkıntı var bizde herhalde. Ama akışına bıraktım artık önce kendimizi bir rahatlatmamız lazım.

Tamamen sizinle aynı durumu yaşıyorum

Kızım 12 aylık. Bı sure ben de zorlandım ben verince yemiyodu ama blw de yapmamıştım. Bı gün sofrada en azından bizi rahat bıraksın oyalansin diye önüne makarna döktüm ve doktugum makarnaları 1 saat uğrasa ugrasa tek tek hepsini yiyip bitirdi. Yere de çok döküldü tabi ama ben versem o kadarını da asla yemeyecekti. O günden sonra omlet, pankek, mücver tarzı yaptım bi süre kendi yemeye heveslendigi için yedi yanında da çorba vs yaptıysam kendi yerken verdim ağzına. İştahı duzeldi. Siz de deneyin isterseniz. Biz de annemlerle farklı sehirdeyiz ben de desteksiz büyütüyorum ama anneme gittiğimde annem de sevip bırakır hiç öyle aman sen dinlen ben yedireyim uyutayım yapmaz yani merak etmeyin yalnız değilsiniz

kaç aylık bebiş neler yapıyorsunuz hangi konuda aynı şeyleri yaşıyoruz ek gıda mı diğer konu mu
Hem ek gıda konusunda hem desteksiz benek büyütmek konusunda bebeğim 8 aylık ben de sağımla besliyordum 4 aylık olunca emmesi azaldığı için ama şu an sadece mamaya geçtik ek gıdada öğünler hazırlıyorum 1-2 tatlı kaşığı anca yer ama 1-2 haftadır bu şekildeyiz öncesinde hiç yemeyip sürekli öğürüyordu

Bebeğiniz için en iyi annesiniz zaten.
Kimsenin yardımcı olmadığına yakınmışsınız, maalesef bizim insanımız yardımcı oluyorum diye kendi bebeği zannedip çok insiyatif alıyor, o yüzden boşverin yardımcı olmasınlar.

Corba kasık maması yapmak yerine taneli parçalı yiyecekler verebilirsiniz aslında mesela avokado veriyorsanız ezmeyin küçük küçük parçalayıp verin benim oğlum 19 ylik ama oda mesela o tip kasık mamasi muhallebi falan sevmez yemezdi hala yemez ama avokado muz v.b dilimle parçalayarak verdiğimde yer severek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…