ben hala anne sütü veriyom 6 ay tamamlanana kadarda devam edicemm..
sabah kahvaltısı
1 adet yumurta sarısı 3-4 adet bebe bisküvisi 1 tatlı kaşığı labne veya beyaz peynir ister devam mamasıyla sulandırın isterseniz taze sıkılmış havuç elma veya havuç armut karışımı meyva suyuyla pekmez eklemek isterseniz peyniri çıkarın ve devem maması yerine meyva suyu ile sulandırın..
unutmayın bebeğiniz 1 yaşına gelene kadar sindirim sistemi balı inek sütünü ve yumurta akını tolere edemezz:CüvCüv:
sebze çorbasıı..
1 küçük havuç 1 küçük patates 6-7 yaprak ıspanak orta boy bir kabağın yarısıı..ve 1 tatlı kaşığı pirinci malzemeleri 1 -2 parmak geçiçek suyla haşlayınn..
çeşitleri 6 dan fazlaya çıkarmamaya 4 de aza indirmemeye dikkat edin..
bebek 9 aylık olunca brokoli brüksel lahanası ve karnıbahar gibi sebzeleride ekleyebilirsiniz
ayrıca 1 yemek kaşığı kadar kıymayı başka bir tavada kavurarak çorbanıza ekleyebilirsiniz ama kıyma sebzeden geç pişeceği için mutlaka ayrı pişirilmelidirr..
saol bacımda brokoliyi hemen hemen corba veren herkes koydu içine:uhm: verilmiomu?
kızlar bende sebze çorbaları veriorum.formül mamalar.meyve püreleri ama yoğurdu mayalayamıyorum yaaaa.sinir oldum.5 kez denedim her türlüsünüpastörize sütten yapıorum tabi.istanbulda hazır sağılmış süt bulmak zor tabi:)
canım sutu iyice kaynat kaynarken taşmaması için içine kepçe koy taşmaz sutun sonra elını yakmayacak ama sıcak olacak derecede olsun içine yoğurdunu koy sonra ıyıce karıştır sonrada sofra bezıyle vs sar bende denemıstım bu sekılde oluyor sen bu sekıldemı yapıyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?