ben kızımın kahvaltı tarifini verecem :bi kuru kayısıyı doğrayıp cezvede pişiriyorum içine kurumuş meyvelerden aldım olardan bi tutam atıyorum biraz pişince blenderdan geçiriyorum göz kararı yulaf ezmesi ile bi taşım kaynattıktan sonra bi gen yumurta sarısı diğergün peynir koyuyorum 1 çay kaşığı pekmez ve tahini de ekliyorum tam bi enerji depos kızım bunu sabah kahvaltsında yeyince baya bi keyifleniyo hoplaya zıplaya öğlen oluyo
kızlar bu tarifler harika ben çoooooooook beceriksiz bi anneyim; maalesef kızıma yaptığım tek şey belli bi çorba biliyorum o.. bugün yoğurt yapayım dedim tutmadıya mama veriyor yada yaptığım çorbayı blendırdan geçiriyorum. ama biraz katı vermek istiyorum, ama korkuyorum boğazına takılır, nefes borusuna kaçırırım diye.. böle bi acı tecrübem var.. maalesef emzirirken nefes borusuna kaçtı sütüm ve kızım elimde kaldı, mosmor olmuştu.. tek şansım o zaman hastanede yatıyoduk, bronşitten. hemen müdehale edildi. o günden beri psıkolojim bozuk bi şey yedirmeye korkuorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?