Aaa vakum işi, acaba o yüzden mi bazı markalar daha pahalı?Silikon tabak aldım ben de bir hevesle , vakumlulardan ama saniyesinde fırlatıp attılar. Çıkarıyorlar hemen. İkea’dan çelik kase ve tabak aldım sonra. Hem sağlıklı hem kırılmaz hem de hafif.
Silikon çok iyi çok rahat. Kırılma derdi falanda yok.Merhaba hanımlar.
Kısmetse bir ay sonra ek gıdaya başlayacağız. Şimdiden neyi nasıl yapmalıyım diye araştırmadayım.
Normalde bi ek gıda tarifleri kitabı var, onu alıp tariflerini yapmak istiyordum. Bebek bisküvisine kadar her şeyi ben yapacaktım. Fakat kitapta genelde birden fazla besinin karıştırıldığı tarifler var ve bir doktorun bebeğe bulamaç şeyler yedirmesini tavsiye etmediğini okudum, kafam karıştı.
Dün de 13 aylık bebeği olan bir anneyle konuştum, sadece tadım yaptırmış sonrasında kendileri ne yiyorsa onu yedirmişler. Bu konuda hangi yolu seçmeliyim kararsız kaldım.
İkinci husussa ek gıda malzemeleri hakkında. Silikon tabaklarda bazı markalar çok pahalı. Alabilecek gücüm var ama almalı mıyım, gerekli mi, yoksa uygun fiyatlı bir silikon tabak iş görüyor mu, neye göre karar vermeliyim bunları merak ediyorum.
Bazı silikonlar çok pahalı onları merak ettim ben neden öyleler diyeSilikon çok iyi çok rahat. Kırılma derdi falanda yok.
Pes etme bebeğine blw öğret
Ben dayanamamıştım hep kendim yediriyordum. Şimdi kızım 4e girecek hala kendi yemiyor.
Bir de ilk etapta kendi yediklerinizi verme alerjisi olur falan bide onunla uğraşma.
Evet bir kaç marka çok pahalı. Bence sosyal medya şişirmesinden dolayı.Bazı silikonlar çok pahalı onları merak ettim ben neden öyleler diye
Yok başta tadım olacak zaten. Kendi yediğimiz değil
Teşekkür ediyorumEvet bir kaç marka çok pahalı. Bence sosyal medya şişirmesinden dolayı.
Baby jem vardı bir ara almıştım. Hiç plastik kokusu yoktu çokta uygundu.
Ona bakın isterseniz hala satıştaysa.
Kızlar hepinize merhaba , ben de taze anne olan bir anneyimMerhaba hanımlar.
Kısmetse bir ay sonra ek gıdaya başlayacağız. Şimdiden neyi nasıl yapmalıyım diye araştırmadayım.
Normalde bi ek gıda tarifleri kitabı var, onu alıp tariflerini yapmak istiyordum. Bebek bisküvisine kadar her şeyi ben yapacaktım. Fakat kitapta genelde birden fazla besinin karıştırıldığı tarifler var ve bir doktorun bebeğe bulamaç şeyler yedirmesini tavsiye etmediğini okudum, kafam karıştı.
Dün de 13 aylık bebeği olan bir anneyle konuştum, sadece tadım yaptırmış sonrasında kendileri ne yiyorsa onu yedirmişler. Bu konuda hangi yolu seçmeliyim kararsız kaldım.
İkinci husussa ek gıda malzemeleri hakkında. Silikon tabaklarda bazı markalar çok pahalı. Alabilecek gücüm var ama almalı mıyım, gerekli mi, yoksa uygun fiyatlı bir silikon tabak iş görüyor mu, neye göre karar vermeliyim bunları merak ediyorum.
Ben de tadımda tek tek verdim sonra tadım yaptırdıklarımı karıştırıp püre yapıp veriyorum şimdi de, bir zararı yok bence annemler de bizi öyle büyütmüş, çocuğun damak zevki her türlü kendine göre oluşuyor nasıl verdiğin fark etmiyorBen de bir ayı geçti başlayalı, aldığım ve işime yarayan tek şey mama sandalyesi oldusilikon ve sağlıklı plastik tabaklar da aldım tek artısı kırılmaması, iyi ki o kadar para dökmemişim yani. İnfluencerlar hepsini reklam için alıyormuş zaten, bir işe yaradıkları yok. Buharlı pişirici bile almadım eksikliğini hiç hissetmedim az suyla pişiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?