Bebek Beslenmesi Ek Gıda

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sudenaztav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1
0
36
İstanbul
merhaba kızım 7 aylık ek gıdaya yeni geçtim ama hiç brşey yemiyor sık sık emiyor yemesi için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

ısrarcı sakın olma... önemli olan o tatları alıyor olması... sen sun... abur cubura sakın yönelme... nasılsa ilerleyen yaşlarda bolca yiyecek onlardan... rahat ol... aç değildir... ama yoğurdu, meyveni kısacası menünde ne varsa sunmaya devam et.. püf nokta; ısrarcı olmaman... yemediği için üzüldüğünü hissettirmemen... bol şans.

benimki 8,5 aylık hala zorlanıyoruz kaşık düşmanı çorbaları çook zor içiriyorum oda 3-4 kaşık.. kahvaltıda yumurtanın sarısını az tereyağla pişirip elimle yediriyorum tabi eline mutlaka bir salatalık veriyorum ki bişeyle uğraşmassa hayatta ağzını açmıyor .Meyve püresini asla yemedi ama armutu eline verince evire çevire yiyiyor domateside öyle.ilk zamanlar Çok üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye ama kan ve idrar örnekleri normal çıktı çok şükür.Şimdi stres yapmamaya çalışıyorum her bebeğin yapısı farklı .zamanı gelince mutlaka yiyecektir..

benimki 8,5 aylık hala zorlanıyoruz kaşık düşmanı çorbaları çook zor içiriyorum oda 3-4 kaşık.. kahvaltıda yumurtanın sarısını az tereyağla pişirip elimle yediriyorum tabi eline mutlaka bir salatalık veriyorum ki bişeyle uğraşmassa hayatta ağzını açmıyor .Meyve püresini asla yemedi ama armutu eline verince evire çevire yiyiyor domateside öyle.ilk zamanlar Çok üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye ama kan ve idrar örnekleri normal çıktı çok şükür.Şimdi stres yapmamaya çalışıyorum her bebeğin yapısı farklı .zamanı gelince mutlaka yiyecektir..

merhaba kızım 7 aylık ek gıdaya yeni geçtim ama hiç brşey yemiyor sık sık emiyor yemesi için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Sanırım sık sık emdiği için fazla acıkmıyor ve başka bişe yeme ihtiyacı duymuyor, iyice acıkmasını bekle ve ek gıdaları öyle teklif et derim ben.

Back
X