Kız adasu bebişinin adı neydi yaw hem sitem ediyosun hem de bi resmini koymaun album topiğine ben buldum da adını unuttum hemen yaz da baslıyorum yapmaya
canım kavanoz sebzeydi demi o?brokoli patatesi yediremedim kızlar ögürmeye başladı hemen bıraktım sadece bi kaşık almıştı zorlamadım hic sevmedikafamçokkarıştı
canım nasıl yapacam ya hiç bilmiyorum ki.bugün mesela kendimize karnıbahar yapacaktım.bebişe nasıl yapacam.tarif edebilirmisin?ayerba canım sakın hazır çorba verme kimbilir onun içinde neler vardır ben çok zorda kalmadıkça kendimize bile yapmıyorum kendin yap bebişine hem onunsayesinde çorba yapmayada başlarsın
canım sabah emziriyorum hemen uyuyor.sonra kalktığında 10.30 gibi kahvaltı saatiayerbacım hangi saatlerde veriosun bu kadar şeyi yazarmısın rica etsem senin bebiş bu ay 2 kilo alır herhalde:)))
sağol canımcım.birazdan yapayım.ayerbacım ben küçük patates yarım havuç ve yarım kabağı haşlıyorum birde 2 çor.klaşığı irmik koyuyorum haşlanıo robnotton geçiriyorum içine 1 tatlı kaş sızma zeytin yağı atıyorum kabak yerine başka sebzede koyabilirsin cnm güzel olmuyo ama doktor bana böle yap dedi...
canım nasıl yapacam ya hiç bilmiyorum ki.bugün mesela kendimize karnıbahar yapacaktım.bebişe nasıl yapacam.tarif edebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?