kizlar siz bayagi bayagi baslamissiniz ek gidalara...afiyet olsun bebislerinize..ben kontrolumuzu bekliyom,haftaya..ona gore baslicam..
birde birsey dicem adasucum ve kizlar....yogurtla pekmez bir arada pek verilmez diye biliyorum ..cunku yogurtda kalsiyum,pekmezde demir oldugu icin bu vitaminler karisinca etkisiz oluyor..2 saat arayla yenmesi gerekir...yogurda meyve katilsa daha iyi bence..pekmezide baska bir meyveyle beraber verilebilir...CADIARZU
dün akşam tekrar denedim sebze püresini yedi.hemde nasıl yedi oğluma maşallah.bugünde karnıbahar,patates ve havuçlu yapıcam.inşallah onuda yer.sizin sayenizde yapıyorum bunları sağolun kızlar.
pekmezli yoğurda gelince ben bilmiyodum böyle bişeyi.pekmezi genelde kahvaltı zamanı veriyorum.(cici bebe,mama,pekmez karışımı) yoğurduda pek sevmediği için meyveyle karıştırıyorum.güzel yiyor o zaman.ama bugün pekmezli yoğurt yedirecektim.öğrendiğim iyi oldu...
canım ben elmayla karıştırıyordum.değişik gelmiştir belki ilk verince yemiyorlar ya.tekrar denersen yer belki.cam rendede yada bazen normal rendenin ince tarafında rendeliyorum.ağzına elmalar gelsin alışsın diye.tadı güzel oluyo.bide kavanoz meyve karışımları var ya hangisi olursa olsun karıştırıyorum yoğurdun içine.ben asitli diye mandalin,portakal falan vermiyorum.verilebiliyomu?bazen portakalı ağzına tutuyorum,kendisi emiyo az bişey...
canım sen yogurttun içine hangi meyveyi koydun ben bugün elma koydum yemedi bu sefer gittim cam rendede elma rendeledim limon sıkıcagında mandalina sıktım onu yedirdim yogurtla yemedi ya :1no2:
canım ben elmayla karıştırıyordum.değişik gelmiştir belki ilk verince yemiyorlar ya.tekrar denersen yer belki.cam rendede yada bazen normal rendenin ince tarafında rendeliyorum.ağzına elmalar gelsin alışsın diye.tadı güzel oluyo.bide kavanoz meyve karışımları var ya hangisi olursa olsun karıştırıyorum yoğurdun içine.ben asitli diye mandalin,portakal falan vermiyorum.verilebiliyomu?bazen portakalı ağzına tutuyorum,kendisi emiyo az bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?