gamzecim bismis sogan pek mideyi yakmaz aslinda senin yine de yakiyor mu...
ben daha oglusuma yogurt yapip vermedim,bir ay sonra baslarim,bakalim tutturabilcem mi...
birde ben elma suyuyla yapiyorum ya pirinc mammasini pisirmiyorum, iyice karistiriyorum,sizde mi oyle yapiyonuz,muhallebi kivami oluyo ..yicegi cok az birsey pisirmeye deymiyor 1 kasik koyuyom bende......bulgur pilavini bende bir denicem,cok severim zaten...
benimde pek sutum yok ya siskin degil gogsum,ictikce geliyor Allah a sukur..
bebelac geceyi sormuş bi arkadaş ben 3 haftadır kullanıyorum. diğer mamalara göre kıvamı daha koyu ama tok tuttuğu hikaye aynı saatte kalkıyor benim oğlum yemek için.
arkadaslar dediginiz gibi cig yapmam hic iyi etmedi bebisimi,yatirdiktan sonra yarim saat kadar sanki agrisi sancisi varmis gibi rahatsiz kalkti..sonra ben sadece suyla pisirdim..hic hos olmadi tadi...bu seferde ayni rahatsiz oldu gece...dun de birsey vermeden sadece emmzirdim..pirinc unu daha vermicem ...gece kalkarsa kalksin artik,1 ay daha dayanirim....burda sizin dediginiz mamalardan ,tahilli,irmikle vs...yok kizlar,o yuzden pek sansli degiliz...6 ayliktan basliyor burda gece mamalari hollanda markalari ve cok cesitli degil o kadar.......turk mamalarindan deniyemiyorum o yuzden.... gamzecim sut olmasi icin cig mi yenmesi gerekiyor,benim de cig cok yakar midemi ,bende yeemeklere bol dsogan koyuyordum..pismis yiyim diye..faydasi olmuyor mu pismisin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?