Ek Gıdalar Bebeklerin Sevdigi Tarifler..

Adasu işe yaradımı bulgur sogan merak ettim canım sende de? COk merak ediyorum aksam gene bi deniycem bakalım ondan mı sismesi..Sogan da midemi mahvediyo yaa ..
Kreeftcim walla ilk 2 ay hergun 3 bardak içiyodum da sonra bırakmıstım yeniden basladım cunku hiç dolmamaya basladı artık anck cekince geliyor sutum..
Dun de karnıbahar patates havuc corbası yaptım en cok onu sevdi walla..Gaz işini artık kendileri hallediyo yaa ne de olsa..
Elma suyunu deniycem bakalım muhallebiye..
Yogurt işine care bulanlar lutfen yazsın..?
Bir de ek gıdaya baslayınca kabızlıgımız baslaı bugun doktoru aradım 3.gun -GLİSERİN KANZUG -diye fitil vercekmişim yarım doz.Alıcam bakalım bayrama tedbirimizi alalım.

canım yoğurt konusuna bende takıldım.bazen tutuyo bazen tutmuyor.en son danone doğal yoğurt aldım onu veriyorum içine meyve püresi katarak güzel yiyor.ama pek içime sinmiyor hazır olduğu için.yoğurt yapma çalışmalarına devam

kızlar yogurt konusunda ben sütlede yapıyorum mamaylada sütle pek sevmedi bende de mama vardı bir kutu onunla yapıyorum yogurtunu her ikisinide tuturuyorum şimdi bide arzum bebbe yogurt makinesi aldım onda yapıyorum onsuzda yapılabilir yaptımda daha önce
Ben mamayla 100ml suya 3 ölcek mama koyuyorum 7 kadar sayıyorum parmagım yanmıyorsa 3 tane yogurt mayası karıştırıyorum babymix aldım annam bebek yogurtu ama ekşi nasıl iştir anlamadım ondan bi tatlı kasıgı danane normal yogurttan 1 cay kaşıgı bide kıvamı ii olsun diye sade aktivyada 1 tatlı kaşıgı mamadan biraz icine atıp sulandırıp döküyorum oynatmadan sarın peteklerin üstüne koyun yada makinanız varsa makineye mamasız yapıcam derseniz gene aynı işlem sütü ısıtıyorsunuz okadar :1hug:

gamzecim işe yaradı canım gece kızı emziricegim zaman cok sert ve akıyodu maşallah :dance:

gamzecim bismis sogan pek mideyi yakmaz aslinda senin yine de yakiyor mu...
ben daha oglusuma yogurt yapip vermedim,bir ay sonra baslarim,bakalim tutturabilcem mi...
birde ben elma suyuyla yapiyorum ya pirinc mammasini pisirmiyorum, iyice karistiriyorum,sizde mi oyle yapiyonuz,muhallebi kivami oluyo ..yicegi cok az birsey pisirmeye deymiyor 1 kasik koyuyom bende......bulgur pilavini bende bir denicem,cok severim zaten...
benimde pek sutum yok ya siskin degil gogsum,ictikce geliyor Allah a sukur..

ben de yogurtu tturamadım doktorum hazır yogurt da olabılıır dedı.mecburen onu yedırıyorum.bı de ulkerın gogly dıye muhallebı tarzı bı maması var mıs onu da yatmadan once vermemı soyledı tok tutup gece uyanmıyormus.aldım bakalım bu aksam verecegım.bızım doktor bayramdan sonra artık ek gıdaya gecın dedı.once gecmeyın bebek kabız olup bayram burnunuzdan gelırmıs.ne kadar ve ne vercegımı bılemıyorum.

kreeft cim sen pirinçunu kullanıyodun sanırım.onu pişirmeden verme canım öyle çiğ çiğ olur.sonuçta un pişmesi gerek.

kreeftcim şöyle bir iki kavursan daha iyi olur bence ben bebekler icin satılan princli muhalebi ballı irmikli muhalebi veriyorum onlar dedigin gibi suyla karıştırıp oluyo cokacimcoook

kanay doktorun öncerdigi tahıllı tok tutan bir muhalebi olması lazım o tok tutar denede bizimlede paylaş cünkü bende tahılı bi muhalebi almayı düşünüyorum şuan kafamda bebelac gece var onu almayı düşünüyorum deneyimlerini paylaşırsan bende deniyim diyorum cokacimcoook

ülker googly pirinçunu canım tahıllı mama değil.ülkerin bebekler için olan pirinçunu sütlü ve şekerli.

ayy yok canım benimki tahılı gece muhalebisi ver dedi en iyisi bebelacı alıyım ben

bende karnıbaharlı çorbay deneyeyim bakalım gaz olur die korkuyorum aslında ama artık çıkarırlar kendilerii artık yarın denerim öğlene yaparım bide gaz yaparsa akşam çekmeyelim:))

ben de bugun ilk defa sebze çorbası vermeyi denedim, bakalım ne tepki verecek diye. sevdi :) daha istedi. ama bu sadece deneme olduğu için fazla vermedim. yakın da bide yoğurt deneyeceğim. tadını tanısın bakalım. herşeyin tadına bakmak istiyor. :) 1ay sonra artık ek gıdaya başlayacağımız için bu ay bizim geçiş dönemimiz olacak. başarılı oluruz inş.

bebelac geceyi sormuş bi arkadaş ben 3 haftadır kullanıyorum. diğer mamalara göre kıvamı daha koyu ama tok tuttuğu hikaye aynı saatte kalkıyor benim oğlum yemek için.

bebelac geceyi sormuş bi arkadaş ben 3 haftadır kullanıyorum. diğer mamalara göre kıvamı daha koyu ama tok tuttuğu hikaye aynı saatte kalkıyor benim oğlum yemek için.

ben ogluma hep bebelac verdim sadece onu aldı oglum, toklugunu bilmiyorum ama oglum uyurduyani memnunum kızıma başlayıncada alcam bakalım o sevcekmi

kreeftcim bence de ciğ verme pirinç ununu kavur..
Adasu kıız coook sevindim amannn su anda tv de altız bebekleri gosteriyor maaasallah..kreeft soganı ciğ yiyorum canıım

arkadaslar dediginiz gibi cig yapmam hic iyi etmedi bebisimi,yatirdiktan sonra yarim saat kadar sanki agrisi sancisi varmis gibi rahatsiz kalkti..sonra ben sadece suyla pisirdim..hic hos olmadi tadi...bu seferde ayni rahatsiz oldu gece...dun de birsey vermeden sadece emmzirdim..pirinc unu daha vermicem ...gece kalkarsa kalksin artik,1 ay daha dayanirim....burda sizin dediginiz mamalardan ,tahilli,irmikle vs...yok kizlar,o yuzden pek sansli degiliz...6 ayliktan basliyor burda gece mamalari hollanda markalari ve cok cesitli degil o kadar.......turk mamalarindan deniyemiyorum o yuzden.... gamzecim sut olmasi icin cig mi yenmesi gerekiyor,benim de cig cok yakar midemi ,bende yeemeklere bol dsogan koyuyordum..pismis yiyim diye..faydasi olmuyor mu pismisin....

canımcım gecen 2. defa denedim tekrar pilav sogan bu sefer şişmedi yaaaaa

kzılar bizim doktor kavanozlardaki organik meyve püresi ver dedi yoğurdu da onla karıştırıp veriyorum yemedi yoğurdu sade şekilde zilli

görs hoşgeldin ankaralı temmuz annesi nasıl gidiyorr..bebek nasıll...uzun süredr görmedim seni yada denk gelmedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…