adasucugum tesekkurler canım.oncelıkle cok gecmıs olsun.doktorumuz ek gıdaya gecın dedı.artık zamanıymıs.annemlere soruyorum bıze bebekken ne verdınız dıye bız neyıyorsak onu verıyordum dıyor.tabıkı ben oyle yapamam.yanı bu konuda acemıyım.sabah yarım elma veya yarım armut can rendede rendeleyıp verıyorum.bunu yarım yerıne bır yapmalımıyım yoksa fazla mı olur.oglen sebze corbası yarım kase.aksam ıkı yemek kasıgı yogurt.yatmadan muhallebı vereyım dıyorum fakat kızım sevmedı yemıyor.fakat kızım hala aynı mıktarda sut ıcıyor anlamadım.bunlar tok tutmaz mı.portakal veya mandalına gaz yapmaz mı.bız gazdan cok cektık korkuyorum.
kizlar benim oglan patatesi hasliyorum ve icine coook az (cay kasigi) pekmez kooyuyorum hoplete hoplete yiyoo :)
TÜm Temmuz Anneleri Günaydın.Bende Oğluma Bugün Elma Suyu Vermek İstiyorum.Şimdi Bende Cam Rende Yok Blendırdan Geçirsem Elmayı Olurmu.Ama Blendırdan Ne Kadarda Geçirsem Bİraz Posası Olur Onu Vermemde Bİr Sakınca Varmıdır.Beni Bilgilendirirseniz Sevinirim.
normal rendenin en ince kısmıyla rendelesen de olur bence. suyu da çıkıyor posası da.cokacimcoook
dogru söylüyosunda normal rende vitaminini öldürüyor diyorlar ben oglumda kullandım ama buna alıyım bari cam rende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?