Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

tutisim bana;
portakal
mandalina
limon
kuruyemis

bunlar vücutlarina agir gelir her cocuk kaldiramaz kizarikligin nedeni olabilir dedi.

ben taze portakal suyu vermistim kizardi vücudu ondanmis demek.

Hayatim Deniz`n belinde oldu kizariklik ve zaman zamanda yüzünde oldu.

banada alerji demedi zaten,hatta tahlilede gerek yok ¨bu saydiklarimdan yedimi dedi.

evet dedim,tamam o zaman bir süre verme asitli icecekler dedi.cok faydali ama cok

yakicidir her bebek kaldiramaz diyince banada mantikli geldi.

bende balığa başladım sonunda:) taze somon aldım migrostan.1/4 ünü pişirdim diğerleri buzlukta.Sebzelerle birlikte buharda pişirp çatalla ezdim ama öğürmekten yiyemedi.Bende blendirdan geçirdim.yine öğüre öğüre yedi.pek sevmedi ama çok aç olduğu için yedi bakalım bir dahaki sefer napcaz.mandalina bende veriyorum epeydir.bişey yapmadı şimdilik ama yapabilirde tabi.

Ben somonu az yagda kizartip veriyorum yiyor,ama sanirim tavuk saniyor:)

cünkü biz her öglen but yiyoruz ..hasliyorum didiklerim veriyorum bayiliyor.

ben somonu pişirirken hiç yağ koymuyorum çünkü çok yağlı bir balık.sebzeli yaptıysam sonradanda eklediğim oluyor,önce de koyduğum oluyor.her seferinde başka bişey yaptığım için artık karıştırıyorum eheh

remediosçum ben veriyorum kuşburnu marmelat yaptı annem ben toplamıştım kuşburnunuda pikniğe gittiğimizde kahvaltısına ya da ıhlamuruna karıştırıyorum bir sorun olmadı

kızlar uzun zamandır girmemiştim, nazar değmesin kızım balığa bayılıyor. çupra, levrek, çinekop, hamsi ve mezgit verdim şimdiye kadar. şapırdata şapırdata yiyor maşallah dişi olmamasına rağmen :((. bu ay doktora gidicez, bakalım kaç kg çok merak ediyorum, bir de bu ay aşıları var değil mi? bu arada birde alabalık verdim

Son düzenleme:
yağmur da tam bir balık hastası bayılıyor ne olursa olsun yiyorr yani maşallah tüm kuzulara
remedios ben her çeşit pekmezi veriyorum bi problem olmadı canımm

bizim doktorumuz 1 yaşına girdiği için kan ve idrar tahlili verdi.Bişey çıkmadı kansızlık da olmadığı için ferrumu kestik.D vitamini olan devite devam dedi.Herşeyi yiyebilir dedi.3 tane aşı birden olduk.Yani karma aşı oluyo galiba.

teşekkürler kızlar
bir kavanoz kuşburnunu bana 1 ay önce getirmişlerdi sizlerden duymadığım için vermemiştim
dün kapağını açtım kavanozun üstten küçük bir kısmı yeşil küf gibiydi bozulmuş mudur acaba

Back
X