- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
öyle olduğuna sevindim canım süprizzzzz eşin daha iyi bilir tabi. Sağol bilgin için durunun bakışlarda yakıyor ortalığı maşallah . 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pirosss kahfaltiyi nasil hazirladin canim?yani peynir yumurta bebe bisküvisi bunlarin hepsini karistirdinmi? anlatsana nasil yaptigini..
ay maşallah maşallah ne güzel yiyor da yapıyorsun.bende zevkli zevkli hazırlıyorum ama dudakları bir kitliyor,tamaaam bırak mamayı filan,direkt memeye geçelim :)) daha önce yazmıştım sanırım bize daha kahvaltı verilmedi.sabah piraye ye kahvaltısını verdimpeynirli,bebe bisküvili,yumurtalı,bide milupanın kahvaltısından ekledim biraz,soora emzirdim,öğlen tarhana açorbası verdim arkasından yine emzirdim,havuç suyu sıktım ama onu daha vermedim uyanınca vercektim ama o zamanda emdi alışıyo galiba piroş yemeye
saphiracım napalım bebecikler yesin diye cin fikir olduk:)))bazen ağzını açmayınca biberonu veriri gibi yapıyorum su iççek sanıyo ağzını açıyo o arada ağzına kaşığı sokuyorum:))ama deiğim gibi alışıyo artık yemek yemeye daha az zorlanıyorum bu arada duru okyanus çok güzel olmuş maşallah geçen takvime koyduğun fotoğrafta çok güzeldibenimki sırıtık hep gülüyo fotoğraf çekerkende gülüyo:)
kızlar bişey sorcam hangi çorbaları veriyosunuz