Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

Tahmin ettiğim gibi olmuş Lelal'cim. Bence yeme egzersizlerine ev değil de bahçede falan mesela başlamak daha iyi olur. Ya da en iyisi tatilde. Önce her tarafını çılgınca batırır sonra hoop denizde paklanır :)
Valla çok özledim tatili ama Eylül'e daha çoook var :(

aynı durum bizde de mevcut bizde eylülün ikinci haftası gidices bende inanılmaz özledim daha ayağımı suya sokamadığım için daraldım iyice .
artık diyorum ki deniz kenarına gidelim giydireyim kızımın mayosunu tabi sadece alt :)) vereyim Duru'nun eline karpuz kemirsin dursun :)))

bizde diş yok valla veremiyorum eline bende bişey.Korkuyorum.

O karizmatik şeyde diş yok mu hala!!
Valla canım onların damakları en az diş kadar güçlü. Damağıyla çiğneyebileceği ekmek gibi şeyler verebilirsin bence. Ama tabi çok dikkatli olmak lazım. Benim de kaç kez ömrümden ömür gitti ama öyle öyle öğreniyorlarişte çiğnemeyi bu bebişler...

aynı durum bizde de mevcut bizde eylülün ikinci haftası gidices bende inanılmaz özledim daha ayağımı suya sokamadığım için daraldım iyice .
artık diyorum ki deniz kenarına gidelim giydireyim kızımın mayosunu tabi sadece alt :)) vereyim Duru'nun eline karpuz kemirsin dursun :)))

Ay deniz kenarında karpuz kemiren Duru'nun görüntüsü geldi de gözümün önüne, yerim ben onu ya!!!
Biz Allah'a şükür yaptık deniz sefamızı geçen ay ama yetmedi 2 gün işte. Bu arada babasıyla mayo tartişması yapıyoruz kaç gündür. Ben diyorum bikini alalım çok şeker olur, o diyo gerek Huggies mayo bezlerden bağlarız...
Offf gel tail gel...

Ya eline bir kere verseniz zaten kıyamet kopsa alamazsınız ki. Bir çekişi var. Bir vermeyeceğim diye bağırışı ve bir bisküvitimi geri ver çığlığı var ki direk iptal oluyorsunuz. Al kızım paket paket al da yeter ki bağırma diyorum ben ya.

ay juli aynen öle elinden aldığın zaman kıyamet kopartıyor o zaman dediğin gibi diyorsun ki al al senin olsun :)))

elmalıcım ben daha önce cevap vermiştim ama gözünden kaçtı sanırım
ben yaklaşık 1 aydan fazladır akşamları da sebze veya çorba tarzı şeyler veriyorum ya da bizim yediklerimizi de ona göre pişirip aynı şeyi yiyoruz akşamları .. artık olabildiğince muhallebi tarzı şeyleri vermemeye çalısıyorum haftada 1-2 kere gibi kilo alımı bana göre sanki biraz hızlı gidiyor gerçi haftaya cuma kontrolumuz var doktoru daha doru bilgiyi verir ama tahıl ihtiyacını da artık yemeklerinin içinde karşılıyorum. geçen gün de annemle konustuk artık bir gün sebze bir gün baklagil tarzı yemek vermeye gayret edeceğiz. mesela bugünkü mönüsü sanırım yeşil mercimek :)) henüz soramadım :))

ben bir tane mothercare de gördüm beğendim pembe beyaz puantiyeli kenarları fırfırlı sadece alt .. ben sanırım ondan alıcam bir tane henüz mayo tarzı bişey almadım ama bir an onun içinde cimcimeyi hayal etmek çok güzel geldi.. tamam huggies kesinlikle kullanılacak o belli ama arada bizimde gözümüz gönlümüz açılsın :))

valla ben huggies kullanmadım benimki yapmadı suya ne çiş ne kaka.Mayosunu giydi öyle takıldıkk:)) ama bi ara kuma işettmiş bizimkiler Buğra yı :))

Son düzenleme:
arkadaşlar cvplarınız için sagolun yumurtayı iki haftadır vermiyorum ama yinede geçmedi sivilce şeklinde kabarcıklar ama vücudunda yok kollarında ve bacaklarında sadece çok kaygılamdım

arkadaşlar yemek konusunda biraz yardımcı olurmusunuz yaptıklarınızın tariflerini günlük vermeniz mümkünmü aceba ben ne yapsam konusunda çok sıkıntı yaşıyorumda yanımda yardımcı olacak kimse yok gurbetteyim oyüzden yardım istiyorum kusura bakmayın

arkadaşlar cvplarınız için sagolun yumurtayı iki haftadır vermiyorum ama yinede geçmedi sivilce şeklinde kabarcıklar ama vücudunda yok kollarında ve bacaklarında sadece çok kaygılamdım

canım benım oglumda alerjı aynı sızınkı gıbı sadece kollarında ve bacaklarında var bende byadır yumurta vermıyorum henuz gecmedı doktorumuzda surupla krem verdı 2 gundur kullanıyoruz ıns gecer sızede gecmıs olsun

ooohh almış yürümüş burası yafuuu :))))))))9 konuyu ben açmadım ama müdavimi oldum.zaten sebepsiz fırtınayı da hiç görmüyoruz artık maalesef.nerelerde acaba.
ben günde iki kez çorba/püre veriyorum.eline annem geçen gün ekmek verdi benimki yemiyo oyunuyo :) dişi hala çıkmadı diye pütürlüde yok eline bişey vermekte yok bizde.acelesi yok diyorum ben,her seferinde yüreğim ağzıma geleceğine..

korkma bişey olmaz damakları gelişir ekmekle. bizimki ekmeği pek sevmiyo ama ben 2 aydır küçük lokmalara alıştırdım oğlumu. dişleri çıkalıda 2 ay oluyo heralde. yutmayı öğrenir dişinin çıkmasını bekleme bence ama çok korkuyosan da bişey diyemiycem benim eşimde kayınvalimde görümcemde çok korkuyolar onların yanında bişey veremiyorum çocuğa, bide kızıyo eşim kocaman lokma veriyosun diye ama çocuk eviriyo çeviriyo yutuyo hiç korku yaşatmadı bana niye vermiym ki diyorum alışsın, görümcemin oğlu sadece emmiş şimdi hiç bşy yemiyo çocuk kaç yaşına geldi, öyle olsun istemiyorum

Derin yağızın imzası süper :))) Çok güldüm.

Bugün kahvaltıda ilk kez kaymak verdim.Ekmeği minik koparıp batırarak.Ayrıca domates suyuna,zeytin yağına ve reçele de batırdım.
Birazda kaşar peynir verdim.

Öğleden sonra yoğurtlu karışık meyve püresi verdim.Biraz reçelle tatlandırdım.

Akşam yemeğinde domatesli bulgur pilavıyla yoğurt verdim.

Back
X