- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
- #1.881
ya bu kız iyiden iyiye bizim yemeklere saldırır oldu . biber dolması vardı bu akşam mönüde hanfendi kendi yemeğini yemeyip resmen iki dolmanın içini yedi. maşallahı var valla ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu kız iyiden iyiye bizim yemeklere saldırır oldu . biber dolması vardı bu akşam mönüde hanfendi kendi yemeğini yemeyip resmen iki dolmanın içini yedi. maşallahı var valla ..
masallah kizina be.daha ne istiyosun annesi, ne pisirdiysen yedir gitsin. en guzeli.
lelalcim benim oğlumda aynen dediğin gibi kesinlikle bizim yemeklerden istiyo ve çok ilginç acı yemekleri seviyo kafamçokkarıştı
içinde tuz ve salça var işte çok tedirgin oluyorum bol su içirerek ekarte ermeye çalışıyorum durumu ama içim hiç rahat değil binbir özenle hazırladığım mamaları çöpü boyluyo..
sen sizin için yaptığın yemeklere tuzunu ve salçasını normal bi şekilde mi koyuyosun canım..
canım ben yemeklerımı genelde zaten domateslı yapıyorum yazın mumkun oldugunca az salcalı bol dometelı yapmaya gayret edıyorum .. tuz olayıda ben genelde yemklerı az tuzlu yaparım dolayısıyla Duru hanım da rahatlıkla yıyebılır aslında .
artık öle yapıcam zaten wanna
o kadar ona özene bezene yapıyorum ama yok onun gözü bizim yemeklerde
madem öle artık masaya bi tabakta ona koyucam biz ne yersek onu yiyecek hanfendi :)))
biz artık tamamen normal yemeklere geçtik tuzsus ve zeytinyağlı yapıyorum salça yerine domates koyuyorum öğle yemeğimiz ve akşam yemeğimiz çorba pilav salata ve yoğurt oluyo yada o günün menüsü neyse onu yiyo oğlum gecede yatarken hero beybinin iyi geceler mamasını veriyorum gece kalkıncada emiyo başka mama vermiyorum kahvaltıda falan başka mama vermem gereklimi bilmiyorum
dr gidince sorcam bilgisi olan arkadaşlar varsa yadımcı olurmusunuz
denize iki gündür hiç sebze yediremedim, kahvaltısını az yaptı, yoğurdunu yedi, avakadosunu yedi, hatta az önce cafede tramisu yedi ama sebze yemedi, muhallebi verdim onuda yemedi, aç aç uyuyamıyorda, yarına sulu köfte yapıcam inşallah onu yer