- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
Bende oğluma artık düzene koydum hergün mutlaka öğlen armut muz vb. meyve karışımları, akşam yatmadan öncede saphira gibi yarım ölçü kaşık maması yapıyorum şuana kadar milupa sütlü pirinçli, milupa sütlü muzlu gece maması ve hero baby organic sütlü pirinçli denedim ama milupaların yerini tutamadı bende hero baby organic diye heveslendim ama çözünürlüğü kıvamı çok iyi gelmedi bana birde daha fazla su ile deneyeceğim belki o zaman güzel olur bakalım deneme yanılma yöntemi:))
bu arada biz çok kötü nezle olduk geçen çarşamba hemde nasıl biliyormusunuz kızlar bile bile nezle yaptım oğlumu
salıncağımız var ve geçen pazar ben artık oğlumu bindirmeye başlamıştım çünkü başka türlü uyumuyordu mızmızdı ve üzerini örtmeden sallayınca salıncağın rüzgarından acaba hasta olurmu diye düşüne düşüne hasta oldu oğlum ve ben aklıma geldiği halde örtmeyipte oğlum hastalandı diye çok üzüldüm ama şimdi çok şükür fena değil
bu arada biz çok kötü nezle olduk geçen çarşamba hemde nasıl biliyormusunuz kızlar bile bile nezle yaptım oğlumu
salıncağımız var ve geçen pazar ben artık oğlumu bindirmeye başlamıştım çünkü başka türlü uyumuyordu mızmızdı ve üzerini örtmeden sallayınca salıncağın rüzgarından acaba hasta olurmu diye düşüne düşüne hasta oldu oğlum ve ben aklıma geldiği halde örtmeyipte oğlum hastalandı diye çok üzüldüm ama şimdi çok şükür fena değil