- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
bende bugün kahvaltıda ilk defa pekmez verdim öyle karıştırmadım minik lokmalar halinde peynir krem peynir pınar beyaz çocuklar için olandan ve yine minik ekmeklerle pekmez lokmaları güzel çevirip yediler pütürlüye çoktan alıştı benimkiler..
dünkü tavuksulu şehriye çorbamızda azda tavuk parçaları vardı..
ondan önceki gnde patates havuç az pirinç az mercimek azda ince blgur çok az tuz pişirdim sonrada verirken az zeytinyağı koydum ..çorba çok olunca kendimiz içecektik ama misafir gelince süt poşetlerine koyup dolaba attım:))
saphıracım sağol babymix bende alayım bundan sonra mamadantam tutmuyor ya..
bizde hazır meyveli yoğurtlardan verdik 1-2 kere.. eşim dün çilek almış vermedim hormonlu diye bir görseniz kocaman kocamandı tadıda yoktu..
geçen senelerde yanlış hatırlamıyorsam bir haber okumuştum bir kadın bebişine seviyor diye çileği çok vermiş sonra erkenden göğüsleri büyümüş çocuğun hormondan..
dünkü tavuksulu şehriye çorbamızda azda tavuk parçaları vardı..
ondan önceki gnde patates havuç az pirinç az mercimek azda ince blgur çok az tuz pişirdim sonrada verirken az zeytinyağı koydum ..çorba çok olunca kendimiz içecektik ama misafir gelince süt poşetlerine koyup dolaba attım:))
saphıracım sağol babymix bende alayım bundan sonra mamadantam tutmuyor ya..
bizde hazır meyveli yoğurtlardan verdik 1-2 kere.. eşim dün çilek almış vermedim hormonlu diye bir görseniz kocaman kocamandı tadıda yoktu..
geçen senelerde yanlış hatırlamıyorsam bir haber okumuştum bir kadın bebişine seviyor diye çileği çok vermiş sonra erkenden göğüsleri büyümüş çocuğun hormondan..