Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

bende şarkıyla yediriyorum valla.yoksa bi kaç kaşıktan sonra ağzını kapatıyo.ali baba sağolsun ne çiftlik be kardeşim anlat anlat bitmedi:))

işte buyruuun gene yemedi,dayan memeye mecburan.yalnız bişey keşfettim galiba yemek istememesinin nedeni sıcaklar.sadece su içiyo.biberonu alınca elinden ağlıyo hem de göz yaşıyla ağlıyo

piraye sen çok yaşa emii gül gül öldm burda delii yaaa,benimkide şarkı seviyo ama hasta olduğu baby tvde tuky tales mi ne kuş var,o çıkınca pür dikkat onu izliyo o sırada birkaç kaşık sokuşturuyorum :)

bende bir yerlerde sebze yemeklerini gezerken pirinçli kabak yemeğini bulmuştum onu denedim bugün kendimize.. oğlanlarda güzel yedi tembel dolması diyorlarmış bu kabak yemeğine ..

ya bizim de enbuuyuk sorunumuz ağız bi kitleniyor açtırabilene aşk olsun.çok inat olacak bu kız heralde.şarkı türkü oyun ne yaparsam yapıyım açmıyor.çoçuğum olunca anladımki kurallar uzmanlar ve söyledikleri hepsi boş.ben millete akıl verirken kendim akıl arar oldum.yok zorlamayın yok açıkınca zaten yer.yemeği eğlenceye çevirmeyin tabakla peşinde koşmayın gibi şeyler demekle olmuyormuuş .ya ne diye zorluyosunki diye gelinimize kızıyordum şimdi anladımki çoçuk yemeyince insanın siniri bozuluyor.valla zormuşş bu iş.

arkadaşlar siz kahvaltı meyve yoğurt hepsini bir günde verebiliyormusunuz benim kızım geç kalktığı için biz veremeyoruz birinden biri kalıyor.geneldedee yoğurt.birde siz yatmadan önce muhallebi tarzı birşey yediriyormusunuz,

benim aklaıma ali baba gelmemişti bak,bende söyliim bari.ben sürekli mini mini bir kuşu dondurup pencereye konduruyoum.ama çocuk sıkılıyo.uyduruk şarkıları da çok mseviyo benimki bi de karşında oynadın mı ooohh değmeyin keyfine :))))))))

bizim favori şarkımızda bu aralar molfix mo mo mo molfix mo mo mo mo momo molfix :))))))) bayılıyoruz ve bütün tabağı sıyırıyoruz .yemek yerken reklamlarda çıkarsa değmeyin keyfimize ..

demek sarkı heee
muhallebı ve yogurdumuzu yerken agız kılıtenırse guzel guzel alıbaba vs soyluyoruz
ama emerken dıkkatını bırsey cekmıste bırakmıssa dıkkatı tekrar toplayabılmek ıcın
ayaga kalkıp oglus emzırme pozısyonundayken dendule den den dule sozlerı eslıgınde tum sebeleklıgımızı sergılıyoruz
ve emmeye baslıyor

Ya bugünlerde ben de bir türlü emziremiyorum sabah evden çıkarken Kalimero. Yalvarıyorum artık kaç defa işe geç kaldım nooolur em kızım bak gidiyorum bi daha bulamayacaksın diyorum yodk ağzını kilitliyo. OIdu da açık bi anını bulup memeyi sokarsam ağzına kıyamet kopuyo valla.

julıcım benımkı de bazen bu tur ınatlar yapıyor hatta hergun yapıyor
dıkkatını cekmek ıse yarıyor sanırım
bu durumda onun pozısyonunu hıc degıstırmıyorum kucagımda ama kendım ayaga kalkıyorum
ve dendule den den dule dıye baslıyorum soylemeye
gulmeye baslayıncada agzına verdım mı bazen atıyor falan ama sallana sallana emmeye baslıyor sonra hemen oturamıyorum tabıı

ecemim2001 canım aynı dert bizde de var en sevdiği şeyleri bile yemiyo bu ara doktora sordum bizimde bazen canımız hiç bişey yemek istemez sonuçta oda bi insan evladı rahat bırakın çocuğu dedi gelde anlat bana bunu ay yemedi aç falan derken çıldırıyorum

saphira babytv iyiki var bütün şarkıları ezberlemişimdir hanfendi bazen sıkılıyo aynı şeylerden tulli hastası bide dendın kahkaha atıyo onlar çıkınca çığlık çığlığayız ama ağzına yemeği verdimmi bi ters bakışı var şuan gülüyorum ne yediriyosun der gibi kötü kötü sorma alem bu çocuklar ananem biz tarlalarda çocuk bakardık ama böyle olsa 1 taneye bakamazmışız bunlar ne böyle diyo çocuk değil koca adam sanki herşeyi biliyolar inat desen keçiii tuttumu imkanı yok dediği dedik yandık bu kızla biz

minik kalimero bizimkide ayakta sallanarak emmek istiyo uyuyo oturuyorum başlıyo bağrınmaya ayağa kalkıcakmışım kalkınca aynen uyumaya devam ediyo bazen ayaklarımda derman kalmıyo hem şarkı söyle hem sallan

piraye sen çok yaşa emii gül gül öldm burda delii yaaa,benimkide şarkı seviyo ama hasta olduğu baby tvde tuky tales mi ne kuş var,o çıkınca pür dikkat onu izliyo o sırada birkaç kaşık sokuşturuyorum :)

allah ağlatmasın canuumm...

bende bir yerlerde sebze yemeklerini gezerken pirinçli kabak yemeğini bulmuştum onu denedim bugün kendimize.. oğlanlarda güzel yedi tembel dolması diyorlarmış bu kabak yemeğine ..

cnm tarifini yazabilirmisinzemuszemus

ya bizim de enbuuyuk sorunumuz ağız bi kitleniyor açtırabilene aşk olsun.çok inat olacak bu kız heralde.şarkı türkü oyun ne yaparsam yapıyım açmıyor.çoçuğum olunca anladımki kurallar uzmanlar ve söyledikleri hepsi boş.ben millete akıl verirken kendim akıl arar oldum.yok zorlamayın yok açıkınca zaten yer.yemeği eğlenceye çevirmeyin tabakla peşinde koşmayın gibi şeyler demekle olmuyormuuş .ya ne diye zorluyosunki diye gelinimize kızıyordum şimdi anladımki çoçuk yemeyince insanın siniri bozuluyor.valla zormuşş bu iş.

arkadaşlar siz kahvaltı meyve yoğurt hepsini bir günde verebiliyormusunuz benim kızım geç kalktığı için biz veremeyoruz birinden biri kalıyor.geneldedee yoğurt.birde siz yatmadan önce muhallebi tarzı birşey yediriyormusunuz,

cnm bazen bizimde öğünler kayabiliyo,gece muhallebi yediriyorum ama her akşam değil dün akşam mesela muz yedi uyumadan önce...

bizim hit reklamımızda hayatı fantala, ve dudağım kiraz, dişlerim beyazzz.....

bizim en sevdiğimiz reklam benim annem güzel annem....eticin gülsün dünya gülsün....
senin deniz çapkın olcak heralde nil in reklamını seviyo:))

cnm aynen bızımkıde gec kalkıyor ve o yuzden bır ogunu arada atladıgım oluyor oda son gece muhallebısı. mesela dun 01,00 de yattı ama sabah 9,30 da kaldırdım artık duzene gırsın dıye.

Back
X