E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
- #1.781
bizimde burada yakında bi kahvaltıcı var canım seçkin diye bende orda buldum keçi sütü..
taze taze geliyor..
taze taze geliyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu süt konusunu uzun uzun daha önce konuşmuştuk, mesela benim bebeğim mama artık istemiyor, onun içinde alternatif yollar araştırıyoruz,pardon kızlar neden keçi sütü? bence 1 yaşına kadar beişlerinize böyle şeyler vermeyin..onların böbrekleri çok hassass. bizim doktor kesinlikle ne keçi ne inek sütü vermeyin diyor..siz neden ısrarla denemek istiyosunuz anlayamadım....anne sütüne yakın mamalar var onları versenize bebişlerinize...
pardon kızlar neden keçi sütü? bence 1 yaşına kadar beişlerinize böyle şeyler vermeyin..onların böbrekleri çok hassass. bizim doktor kesinlikle ne keçi ne inek sütü vermeyin diyor..siz neden ısrarla denemek istiyosunuz anlayamadım....anne sütüne yakın mamalar var onları versenize bebişlerinize...
ya bnim oğlumda devam sütlerini zorla içiyorsalı günü dr kontrolümüz var sorucam bakalım yerine inek yada keçi sütü vereyimm buarada oğlumdada alerji var yumurta peynirfalan hepsini kstim kollarında sivilce gibi kızarıklar oluştu biara yumurtadan sanıp yumurtayı kesmiştim sonra labne veriyordum yne oldu şimdi onuda kestim ama hala eçmedi alerji şurubu ar bug kullanıcam bakalım alerji olanlar acaba şurbu kulannamasam direk kendiliğinden geçermi bilginiz varmı birde mama yemeyenler ne veriyolar yardımcı olurmusunuz
hemen hemen her pişirdiğimi yazıyorum zaten burda,dikkat edersen çok da değişik bişey yok yani,bildiğimiz yemekler,ya da uydurmasyon yaptığım mamalar.kıymayı hemen her şeye koyabilirsin.bebeğinin zevkine kalmışsaphira kıymayla başka ne yapıosun
bende kıymayı nasıl versem die fkir soruorum herkese
geçen yazmıştın sanırım kabaklı bı tarif,dün kabak vermiştim onun dışında başka tarifin var mı?
pişti olmuşlar şekerimsafiş bugün duruların mönüsü hemen hemen aynı
bizde de bugün kıymalı patatesli mercimek vardı :))
kızlar ben hemen hemen her yemeğine patates koyuyorum ..bir yerde okumuştum ama nerde olduğunu hatırlamıyorum şimdi.. patates sebzelerin içindeki besin değerini içinde tutarmış. o yüzden hem yemeğin katılaşıp ekmek koymak yerıne tok tutması hem de besinsel değeri içine hapsetmesi sebebiyle koyuyorum .
çok geçmiş olsun cnm.bebeğinin akşamdan sabaha kadar çiş yapmadığına eminmisin?bende idrar testi yaptırmıuşltım biliyorum o idrar torbalarını.biraz gıcık bişey onlar.takması filan çok kolay değildir.dicem şu,belki yaptı çişini de beze gitti çişler,olabilir mi?ben benimkine idrar tahlilini yaptırırken başkalarıda vardı tabi yaptıran.yanlış takıp ta aa bu çiş yapmıyo diyen çok oluyordu da.hatta bi tane bebişinkini ben takmıştım.bezinde de çiş yok mu cnm hiç?yani akşamdan sabaha kadar hiççiş yapmamsı normal değil çünkü :uhm:saolun arkadaşlar hepinizin yorumları için.Ben dünden beri çok üzgünüm 1. si bebeğim dün ultrasona girdi ve sol böbreğinde taş çıktı.Dr um daha ileri tetkiklerin yapılması için çocuk nehroloji bölümüne sevk etti.Şu anda çok ileri derecede idrar incelkemesi yapılması gerekiyor dedi (idrar kültürü değil.......)sonucu 21 günde çıkar dedi idrara taramasıymış bol miktarda idrar gerekiyor dei.şu tahlil bardakları var ya... en az onunla yarım bardak olması lazım eve git geceden idrar poşeti bağlıyarak sabaha kadar çıkanı biriktir dedi.Dün akşam 6 da poşeti bağladım ve şu an saat sabaf 10 na gelmek üzere 6. cı poşeti bağladım daha 1 damla bile çiş alamadım şu an çok zor durumdayım tahlil için şu an elimde 1 damla bile çişş yık..Tekrar hastaneye geri götürmeyü düşünüyorum çünkü tahlili için bu şartt ama olmadı ..
Bu arada yukarıda verdim dediğim gıdalardan birisi bebeğime çok kötü alerji yaptı vücudu döküntülü kabarık içinde yavrumun başının içi bile kabarıklarla doldu... dr ek gıdayı tamamen kes dedi bir sürü alerji testi verdi inek sütündern tutundan yumurta srısı ve buğday alerjisine kadar hepsii...
dün kanınıda verdim elerji testinin sonuçlarıda ayın 6 sında belli olacak şu an beklemedeyim arkadaşlar yani dünden berii çok üzgünüm...inşallah yavrum iyileşir...
Duru Okyanus bugn kahvaltısını yemedi,uzun zamandır böyle yapmazdı.bilmiyorum neden ama yemedi.zaten ağlayarak çığlık çığlığa kalktı bugün.diğer öğünlerini yer umarım.o kadra uğraşıyorum özeniyorum,yemediği zaman çok üzülüyorum ya,atılıyor çünkü o mama saklanmıyorki.