- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
- #2.161
bende hep labne veriyorum,evet içnde az miktarda tuz var ama tuzsuz(sözde) olsuğu için bebeklere öneriliyor.ev yapımı reçel verebilirsin dedi doktor en son gidişimizde ama ben tercih etmediğimi pekmez verdiğimi söyledim,tamam dedi.yumurta beyazına gelince 8 aylıkken başlatıyor aslında ama ben 8 aylıkken sadece sağlık ocağına götürmüştüm,o yüzden yumurta beyazına başla dememişti ama 9 ay kontrolünde söyledi.1 aya yakındır veriyorum.çeyreğini veriyorum,yoksa pişik oluyor hemen.alışana kadar böyle az az vericem.yumurtanın sarısına da uzun sürede alışmıştı vücudu.
eline bişey verme denemelerimizde ben korktum çnkü dişte yoktu,kocaman bi parça koparıveriyor damaklarıyla,krkuyorum.şimdi iki diş var ama hala tam çiğnediğni söyleyemem.bir de benimkinin bişeyleri ağzına sokma huyu yok.maşallah hiç bir şeyi ağzına sokmaz.eline ekmek vermiştim oyuncak gibi oynamaya filan çalıştı,halbuki bak bizde yiyoruz gibisinden gösterdim,onun yemek olduğunu anlasın diye ama bilmiyorum valla kendi kendine biraz zor yicek bizimki galiba
eline bişey verme denemelerimizde ben korktum çnkü dişte yoktu,kocaman bi parça koparıveriyor damaklarıyla,krkuyorum.şimdi iki diş var ama hala tam çiğnediğni söyleyemem.bir de benimkinin bişeyleri ağzına sokma huyu yok.maşallah hiç bir şeyi ağzına sokmaz.eline ekmek vermiştim oyuncak gibi oynamaya filan çalıştı,halbuki bak bizde yiyoruz gibisinden gösterdim,onun yemek olduğunu anlasın diye ama bilmiyorum valla kendi kendine biraz zor yicek bizimki galiba