kızlar bende ramazan diye sabah kahvaltılarında yine kahvaltı muhallebilerine dönmüştüm peynirli pekmezli birde ben ekliyordum peynir az pekmez 2-3 bisküvi son 2-3 gündür yememeye başlayınca bıdıklar normal kahvaltıya geri döndüm...
şimdi kahvaltıda bir yumurta (beyazını yeni vermeye başladım azcık beyaz artıyor)..
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
1 tatlı kaşığı labne
bazen domates rendeleyip peynirli lokmayı ıslatıyorum suyuyla..
en son pekmezle bitiriyoruz her birinden 2-3 lokma yiyip doyuyorlar..(sizin bebeler için bunları yarıya bölün 2 bebey göre ayarlanmıştır ..:))
öğlen çorba bir büyük kase ikisine yetiyor..en çok tavuklu sebzeli şehriye, tarhana ve mercimek ara ara yoğurtlu çorba .
arada bazen birer tane içim smart
bazen meyve (bu ara armut, elma şeftali)
akşam bizim yediğimizden ben bu aralar kendime üşendiğim için tekrar çorba ama 2 gündür burgu makarna yapıyorum yoğurtlu yiyorlar..
arada yine meyve ile geceyi bitiriyoruz ama evdeki muhallebileri bitireyim diye bugün gece muhallebisi yediler.. artık ben ne yiyorsam ondan yesinler istiyorum muhallebilere son vereceğim yaşlarına giriyorlar neredeyse..
kızlar yoğurduda artık bize aldığım ülker içim yoğurttan veriyorum..(ay ülkerin reklamını yapıyor gibi hissttim ama güveniyorum bu markaya)
darkcım bende geçen dudyunca ik kez ilk adım sütlerinden verdim pınarın 6- 12 aylık olanlardan hem vanilyalıyı hemde muzluyu içtiler ama bizimkilere devam sütünün yerini tutmadı nedense ..