Meraba ben nilüfer benimde 3,5 aylık kızım var ve bende mama veriyorum ve danone ve kavonoz meyve püresi allahın izniyle bişey olmaz kızlar zaten tat alıştırması söz konusu değilmi benim kızım maşallah yiyor hatta alıştı onu arıyo diyebilirim bana doktorum aptamili tavsiye etti 2 ay kullandım şimdi ise bebelac veriyorum aptamilde çok şeker varmış bi doktor arkadaşımdan duydum ben bebelac a başladım hem daha besleyici hemde tok tutucu benim fikrim aptammille doymuyodu ağzı hep yanda aranıyodu ama bebelacda allahtan öle şeyler yapmıyo tam doyduğunu hissediyorum .
ya bişy merak ettim, çocuğuna istediğin herşeyi verirsin senin kendi bileceğin iş de, mademki drunu dinlemiceksin niye götürüyosun dra, anladığm kadarıyla sen drdan daha iyi biliyosun, benim bebeğim 8 aylık oldu ve senin mantığında hiç hareket etmedim, drumuzun tavsiyesiyle 4. aydan sonra ek gıdalara başladık, alıştırana kadar zorluk yaşadım tabiki ama şu anda verdiğim çoğu şeyi yiyo bebeeğim ve dikkat ettiğim bazı püf noktaları var, asla yumurtabeyazı vermiyorum, asla salça tuz kullanmıyorum, bebeğime hergün deişik ve besleyiici çorbalar hazırlıyorum, midesini abuk subuk şeylerle doldurmasındansa besleyici şeylerle doldurması tercihimdir her zaman, öyle ki çorbasını yaptıktan sonra zeytinyağını üzerinden ekliyorum, çiğ yağ daha yararlı olduğ uiçin, açıkcası bu noktalara dikkatetmek gerektiğini düşünüorum, ha sen dikkat etmessin istediğin gibi beslersin bebeğini kendi fikrindir saygı duyarım, ama bana göre bebeğin karnını faydasız şeylerle doldurmaktansa gerçekten ihtiyacı olan şeylerle doldurmak daha mantıklı, ben zeki akıllı güçlü sağlıklı bi bebeğim olsun istiyorum, bebeğimin kolunda bacağında boğum bile yok doğru dürüst, gören sen bu bebeği beslemiyomusun diyo, löp löp yağ olunca beslemiş oluorum galiba, bebeğim öyle akıllı öyle hareketli ve cıvıl cıvıl ki, verdiğim besinlerin bunun üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum, her zaman et tavuk balık veriyorum, hçbir çorbasını kuru kuru vermemişimdir, mutlaka içinde ya et ya tavuk ya balık olur, sabah kahvaltısında bıldırcın yumurtası veriyorum, meyve püresine pekmez koyup veriyorum, bunları yaptığım için de kendimle gurur duyuyorum, inanıyorum ki çok zeki bi bebeğim olacak, ayrıca bu aptamil meselesine de katılmıyorum, bebelac aptamilin yarı fiyatına, niye sence bu kadar ucuz, niye aptamil çok pahalı, her zaman ucuz etin suyu yavan olur, ha bebelac kötü demiyorum, herkes bütcesine göre alacak tabiki de, sen diosun ya milupada şeker var die, bende bebelaca un karıştırıyolar diye duymuştum, bebeğimi unla niye besleyeyim ben daha iyi bi alternatifim varken, tabi yine de kendi fikrin, bebeğini istediğin gibi beslersin o senin bileceğin iş, almanyadan bi tanıdığım da benim bebeğimden 1 ay büyük olan bebeğine sosis verdiğini söylüyodu, o da karın doyuruyo öyle değilmi,