Bizim menümüz;
1 patates
1 köfte kadar kıyma
1 soğan
biraz pirinç
zeytinyağı
az salça
soğanları ve kıymayı hafif kavurup patates ve princi su eşliğinde ekleyip kaynamaya bıraktım şimdi pişiyor...
merhabalar,
bizim bugünki çorbamız kabak, patates, havuç, kıyma ve biraz pirinçten oluşuyor..
tv de bugün un çorbası yaptılar un su ve tereyağ dan oluşuyor içine sebze ekleyebilirsiniz, rendelenmiş havuç koyup blenderdan geçirebilirsiniz dediler..hem büyüklere çorba hem bebeklere mama olarak sunum yapıldı..yalnız un çorbası kaçıncı ayda verebiliriz..ben unu çok az yoğurt çorbasına koyuyorum, pazartesi 8 aylık olacak oğlum..siz yapıyor musunuz un çorbası?
merhaba
benim kızım hasta oldu..izindeyiz memlekette..hiç birşey yemiyor..4 tane dişimiz çıktı..
doktor bıngıldak hala yumuşak kalsiyum eksikliği war dedi moralim bozuldu..yoğurt yemiyor ya normal bu kadar..
sezencim geçmiş olsun size de..
merhaba
benim kızım hasta oldu..izindeyiz memlekette..hiç birşey yemiyor..4 tane dişimiz çıktı..
doktor bıngıldak hala yumuşak kalsiyum eksikliği war dedi moralim bozuldu..yoğurt yemiyor ya normal bu kadar..
sezencim geçmiş olsun size de..
Canım ben daha un çorbası yapmadım..Düşünüyordum yapmayı..İçine sebzede koyarsan birşey olmaz bence...
bugün ıspanak yiyoruz çok seviyo oğlum bayağı bildiğimiz ıspanak yemeği ben çiğden pişiriyorum tuzunuda çok azz koyuyorum
buarada saolun kızlar bizde çareyi eve buhar makinesi almakla bulduk doktorumuz omronu önerdi 120 tl aldık valla
çok geçmiş olsun sezen..
benim oğlum da bugün öksürmeye başladı birazda hırıltısı var yarın da devam ederse doktora götürücez :gitme:
canım hırıltısı varsa hiç ihmal etmeeee sonra hastanelerde gezersin buhar peşinde mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?