tabi nınım unda koyuyoruz göz kararı sütü koy bi kaba az olmasın çünkü içine 1 yumurta kırıcağın için yumurta fazla gelmesin sizde yersiniz
örneğin 2-3 su bardağı süt iyice ezlmiş beyaz peynir yada labne peyniri 2 yemek kaşığı filan 1 yumurta az tuz az karbonata kıvam bulana kadarda un güzelçe çırp az yağlı kızgın tavada iki tarafınıda pişir pişince içine dilediğini koy yedir yine üzerine labne sürülüp yedirilebilir yada zeytin ezmesi olabilir reçel pekmez vs. vs. vs bebeğiniz ne seviyosa içine peynir koymasanızda olur annem peynirde koyardı içine babam seviyo diye henüz oğluma yapmadım öyle aklıma geldi ama noyan beni geçmiş
annem bize bunu küçükken yapardı içinede domates soğan maydonoz koyup sarardı yalancı lahmacun diye üretici türk kadını işte :)))
vaveyla krepte ne var kız azar azar un eklersin istediin kıvama gelene kadar işte sonrada hemen pişiyo zaten yaparsın sen yaparsınnnnzemuszemus
vaveyla canim sen de dun kofte yedirdigini yazmistin bebegine. onun tarifini alabilir miyim zahmet olmazsa...
ben de kasar verirken sorun yasamiyorum. erimisini de normalini de yiyebiliyor. bence kucuk kucuk verilirse sorun olmaz...
pütürlü yiyemeyen bebeklerin anneleri ellerine ekmek verin..bir arkadaşıma söyledim çocuk bununla alıştı ama yerken yanında durun..
canım zahmet mi oluryerimseniben kendimize yaptığımız köfteden yedirdim onukini az yağda kızarttım sadece..
kıyma içine ekmek içi,yumurta,soğan rendesi,patates rendesi,maydanoz koyarak yaptım..havuç rendesi de koabilirsin..bununla tavuk köftesi de yapabilirsin..
yoğurduna meyve veya bisküvi katabilirsin
sebze çorbasına irmik kullan irmiğin tadını genelde seviyolar bide yemek saatlerinin arasını uzat 3 saattebir veriyosan 4 saatte bir ver yemek yedirmeden en az 2 saat önce filan emmiş olsun karnı iyice acıkmış olsun bak nasıl yicek yani yer heralde :))
noyancım ben köfteleri yağda kızartmıyorum fırına veriyom yağlı kağıdı döşüyorum tepsiye üzerinede köfteleri sıralıyorum hem dışı sert olmuyo hemde yanmış yağa temas etmemiş oluyo kızarmıştan daha sağlıklı yani
tabi nınım unda koyuyoruz göz kararı sütü koy bi kaba az olmasın çünkü içine 1 yumurta kırıcağın için yumurta fazla gelmesin sizde yersiniz
örneğin 2-3 su bardağı süt iyice ezlmiş beyaz peynir yada labne peyniri 2 yemek kaşığı filan 1 yumurta az tuz az karbonata kıvam bulana kadarda un güzelçe çırp az yağlı kızgın tavada iki tarafınıda pişir pişince içine dilediğini koy yedir yine üzerine labne sürülüp yedirilebilir yada zeytin ezmesi olabilir reçel pekmez vs. vs. vs bebeğiniz ne seviyosa içine peynir koymasanızda olur annem peynirde koyardı içine babam seviyo diye henüz oğluma yapmadım öyle aklıma geldi ama noyan beni geçmiş
annem bize bunu küçükken yapardı içinede domates soğan maydonoz koyup sarardı yalancı lahmacun diye üretici türk kadını işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?