- Konu Sahibi XIXBXIXARU
-
kızlar, muhallebiye başladıktan sonra sankim daha kötü kokmaya başladı kakası. sizin bebişlerde durum nasıl. normal midir acep.
aynen anacım öğk oluorum yani, bi de artık altın sarısı diiil daha bi gayferengimsi sankim benneyaptımki
ek gıdalar daha da çeşitlendikçe iyice öğk olacak anlaşılan. peki hafif sümüksü bir kıvamda oluyormu. kızımın ki bazen öyle oluyor ama allerjisi devam ettiğindenmi yoksa normal mi bilemiyorum dr da emin olamıyor. kakalı bezi alıp götürecem o olacak.
waterlilly canım hemen telaşlanma devam ederse bu sümüksü durum doktora götür.. benimkilerde ek gıdaya geçtikten sonra bazen koyu kıvamlı yapıyorlar büyük adam gibi bazen cıvık sümükümsü ve hepside çok kötü kokulu çıkıyor malesef.. bzen yeşil sarı karışık bzen kahverengimsi yediklere şeye göre değişiyor ben onu anladım..
mesela elma armut püresi verdiğimde cıvıklaşıyor bazen sümükümsü oda hazır mama verdiğimden diye düşünüyorum çünki ek gıdalarla hazır biberon maması karışınca içerde böyle oluyor herhalde..:)) iki bebe olunca bende pratik olmak zorundayım herşeyimiz tepside içerde hazır vaziyetde tepside biberonu çalkaladıktan sonra içini döktüğüm bir kabım var içinde mama çok kalınca sümükümsü bir kıvam alıyor oradan anladım bende..
havuç suyu püreside hafif kabız yptı önce sonra havuç suyunada zeytinyağı koyuyorum zaten öyle yapmak gerkiyormuş içindeki vitamin yağda çözülüyormuş ancak.. böyle yapınca kabızlık durumuda ortadan kalktı..
öyleyse bizim alerji devam ediyor galiba ya of. ne güzel seviniyordum ben de kızım kurtuldu diye.
zeytinyağı mı koyyon :uhm:waterlilly canım hemen telaşlanma devam ederse bu sümüksü durum doktora götür.. benimkilerde ek gıdaya geçtikten sonra bazen koyu kıvamlı yapıyorlar büyük adam gibi bazen cıvık sümükümsü ve hepside çok kötü kokulu çıkıyor malesef.. bzen yeşil sarı karışık bzen kahverengimsi yediklere şeye göre değişiyor ben onu anladım..
mesela elma armut püresi verdiğimde cıvıklaşıyor bazen sümükümsü oda hazır mama verdiğimden diye düşünüyorum çünki ek gıdalarla hazır biberon maması karışınca içerde böyle oluyor herhalde..:)) iki bebe olunca bende pratik olmak zorundayım herşeyimiz tepside içerde hazır vaziyetde tepside biberonu çalkaladıktan sonra içini döktüğüm bir kabım var içinde mama çok kalınca sümükümsü bir kıvam alıyor oradan anladım bende..
havuç suyu püreside hafif kabız yptı önce sonra havuç suyunada zeytinyağı koyuyorum zaten öyle yapmak gerkiyormuş içindeki vitamin yağda çözülüyormuş ancak.. böyle yapınca kabızlık durumuda ortadan kalktı..
ne alercisi anacım o :uhm:
zeytinyağı mı koyyon :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?