Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence erken. Kilo alimi iyiyse ayda 1 kilo uzeriyle 6. Ayi bekleyin ben ilk oglumda oyle yapmistim. Kilo alimi azsa doktor tavsiyesiyle 5. Ayda baslayin 2. Oglumda da oyle yaptim. Su olayi da zaten tartismali anne sutu / mama sudan olusuyor ilave suya gerek olup olmadigini doktora sorun. Cok sicak bir bolgedeysiniz cok az olabilir belki. Yani buyuklerini degil doktoru dinle. 4. Ayda yogurt verdigin bebek karin agrisi ve gaz sancisiyla 2 saat agladiginda ugrasacak olan sensin.
5,5 ay 6 ay arası basladim tadimlara . Mama ile besleniyorsa ek gıdaya erken başlayın deniyor fakat bana göre ek gıda kendi başına oturmaya başladığında kaşığı ağzına goturdugunde ağzını açmaya basladiginda ek gıda dönemi baslanabilir.
Valla herkes 6. Ay diye söylüyor ama ben 4. Ayda tattırmaya başladım sütüm de çok değildi zaten 6 ayda normal çorba içiyordu şu an 10 aylık köfte yiyor pilav makarna yiyor hiç takılmıyor boğazına falan ayrıca hepimiz böyle büyümedik mi annem çalıştığı için bakıcı baktı bana gündüz mama kabul etmediğim için çorba içiyormuşum 3 aylıkken aşırı da titizlenmemek lazım bence direk çorba verin demiyorum tabii ki ama birazcık tadım yapsanız bir şey olmaz bence ablam da doktor tavsiyesiyle 4. Ayda başlamıştı çocuğuna
6.ayı bekleyin heleki emiyorsa sadece süt devam etsin neden bu kadar acele,dik oturabiliyor olması gereklikiğinide söylüyor dr lar,ben 6.ayda başladım 3 gün kuralı ile acele etmeden