sizde haklisiniz ama ben evhamlı bi insanim zaten hamilelikte eklenince skinti yasiyorum hep yanimda olsun istiyorum Allah kolaylık versin sizedeBen ne yapayım..
Yazayım da yalnız değilmişim dersin belki..
2 yasında oğlum var.
Eşim gece işinde çalışıyor.
Gündüz eve 9 da geliyor, 11 de çıkıyor.
Gece 10 da gelip tekrar 12 de evden çıkıp gece işine gidiyor.
Sen de haklısın ama eşin de keyif yapmaya gitmiyor ya..
Amin hepimize.sizde haklisiniz ama ben evhamlı bi insanim zaten hamilelikte eklenince skinti yasiyorum hep yanimda olsun istiyorum Allah kolaylık versin sizede
3. cocugu ısrarla o istedi ben tüm bunlardan bahsettim zor olucak hiç bişey olmaz bn bakarım çocuklarıma rizki veren Allah dir diye diye baskı yaptı. ona kalsa 4. de yapicak ama yok daha yeter benim için3. çocuğu yapınca ek iş mecbur olmuş adam napsın.
inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz icjnAmin hepimize.
Benim hamileliğimde sizinki gibi geçti. Gece 3 lere kadar yalnızdım.
Şimdi yine aynı. Ama evlatlar yanımızda, arkadaş oluyorlar sonuçta.
Ayrıca bende evhamlıyım, gece güvenlik işi yapıyor, kavgası iti kopuğu oluyor..
Ama ne yapalım..
İçinizdeki ferah tutup iyi şeylere odaklanmaya çalışın.
3. cocugu ısrarla o istedi ben tüm bunlardan bahsettim zor olucak hiç bişey olmaz bn bakarım çocuklarıma rizki veren Allah dir diye diye baskı yaptı. ona kalsa 4. de yapicak ama yok daha yeter benim için
evet çok şükür maşallah evime bize düşkün amacı daha iyi olabilmek ama ek ise gitmesini gerektirecek çok büyük bi durumu yok sadece para artsın zorlanmayalim diye yoksa kendi parasıyla geçinip gudiyoduk bu işi bana geçen yılda teklif etti bn kabul etmedim şimdi bana sormadan tmm demiş hiç yorulmadigini soyluyo bilmiyorumki onuda düşünüyorum sordum yemin etti hiç zorlanmıyorum diye ama bn inanmiyorum yorulmadiginaÜzüldüm eşiniz için. Emin olun keyfinden yapmıyordur. Asıl işinde zaten yoruluyordur, bir de ek işe gidiyor, öyle birkaç saat de değil. Kim bilir nasıl yoruluyor da belli etmek istemiyor. Şefkatle yaklaşın eşinize, evi için bu kadar uğraşan didinen insan adamdır ya ötesi var mı? :)
Benim eşim de sabah beş akşam 9a kadar çalışıyor,dün gece çok oturduk muhabbet filan iyi oldu saat 2yi buldu,bu saatte uyursam beşte kalkamam dedi hiç uyumadan beşte tekrar evden çıktı,şikayet edersem böyle zaman ayırmak için uykusundan feragat ediyor ağzımı açsam bi dert açmasam bi dert,yalnız değilsingünaydın hanımlar belki bi çoğunuza göre basit gelebilir ama ben skinti yapıyorum.
bilirsiniz hamileliğinin son zamanlarindayim ve ufak çaplı depresyon skinti yasiyorum 2 oglumdada olmustu asıl konum benim eşim akşam 5 'de evde olur ama şimdi bi iş bulmuş 5 den sonra haftanın 3 günü 11 e kadar bi işe gidiyo iyide para aliyo ben gitmesini istemiyorum ama o hem adama söz verdim yarı yolda bırakamam hemde 3 çocuğumuz olucak biraz paramız biriksin diyo hanımlar benmi abartiyorum normalmi işe gitmesi kendi işinden aldığı maasda gayet iyi ama tabi okul 2 çocuk kisin doğalgaz faturası biraz ucucuna yetiyo şimdi 3.de gelicek oda rahat edelim istiyo ama akşamları evde olmayinca içim daraliyo hanımlar sorun bendemi? Coplar için şimdiden teşekkürler.
benim hamileliklerim zorlu geciyo ruhen son aylarımda ve lohusaligimda bildigin depresyon yaşıyorum bunlardan ona bahsettim yapamam çocuk dedim ama bn yanındayım eskiden ailesiyle yasiyoduk şimdi ayrıyız daha kolay geçick hamileligin dedi ve bu işi çıkardı belki ben abartıyorum doğrudur ama 3. çocuk konusunda bana yukleniliyo şuan o çocuğu yapmasaydık yine sorun yasiycaktim aşırı istiyodu diyorum ya 4. nün planını yapiyo şimdiden tabiki olmycak öyle biseyO zaman neden 3. Cocuk?
Yani ucu ucuna yetiyor diyorsunuz adamda ben calismam yerim yatarim demiyor ki.
Yaptigi cocugun arkasinda duruyor en azindan
Sizde bunun arkasinda durabilseniz keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?