Ek iş

Zamazingoo

Adamına göre muameleyi sever
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
528
475
53
merhaba kızlar,
Maddi olarak biraz sıkıntıdayız bu ara. Hatta biraz değil baya..:sus:
Eşim sadece işine gidip geliyor benimle konuşmuyor bile bu durumu.ne fikir versem o olmaz bu olmaz biz yapamayız diyor kestirip atıyor. İyice kabullenmiş bu durumu.(zaten her zaman öyle çok cesaretsiz bu konular da)

Bense daha hayalperestim galiba bir şeyler yapalım istiyorum düzelsin durumumuz. Kendi yerimiz olsun riske girelim kendi işimizi yapalım. Şuan biri anaokuluna giden diğeri daha Bebek 2 yavrum var.

İnan’ın kafam durdu internette evden yapılabilecek işler bakıyorum doğru düzgün birşeyler bulamıyorum.
Çevreniz de yöreniz de evden birşeyler yapıp çalışan insanlar var mı ( parası önemli değil akmasa da damlasın yeter)ya da iş fikirleri var mı? Çünkü İnan’ın kafam durdu artık sizin güzel fikirleriniz benim için çok değerli.

Bu arada kendimden bilgi vereyim önlisans mezunuyum hiç kendi okuduğum bölümün işini yapamadım. Ama çalışan bir insandım okul Zamanından beri çalıştım ta ki çocuk olana kadar.

merhaba kızlar,
Eşim sadece işine gidip geliyor benimle konuşmuyor bile bu durumu.ne fikir versem o olmaz bu olmaz biz yapamayız diyor kestirip atıyor. İyice kabullenmiş bu durumu.(zaten her zaman öyle çok cesaretsiz bu konular da)

Bense daha hayalperestim galiba bir şeyler yapalım istiyorum düzelsin durumumuz. Kendi yerimiz olsun riske girelim kendi işimizi yapalım. Şuan biri anaokuluna giden diğeri daha Bebek 2 yavrum var.

İnan’ın kafam durdu internette evden yapılabilecek işler bakıyorum doğru düzgün birşeyler bulamıyorum.
Çevreniz de yöreniz de evden birşeyler yapıp çalışan insanlar var mı ( parası önemli değil akmasa da damlasın yeter)ya da iş fikirleri var mı? Çünkü İnan’ın kafam durdu artık sizin güzel fikirleriniz benim için çok değerli.

Bu arada kendimden bilgi vereyim önlisans mezunuyum hiç kendi okuduğum bölümün işini yapamadım. Ama çalışan bir insandım okul Zamanından beri çalıştım ta ki çocuk olana kadar.
Şeker hamurundan pasta , nişanlara isimli kurabiye vs yapanlar baya kazanıyo :)
Bilginize :)

Bebeğim 6 aylık kızlar bakabilecek kimsem yok maalesef :( aldığımı da kreşe vermek istemiyorum ki güvenemiyorum açıkcası her yere. Güvenilir yerler de biraz tuzlu bildiğiniz gibi

Dun bi arkadasla konusuyorduk o soyledi ve cok sasirdim.kendisi ersag marka katalog urunler satiyor network marketing dedikleri sistem yani.
Senelerdir bu isin icinde ve “ kendi ekibimi kurdugum icin cok fazla calismama gerek yok altimdakilerin calismasindan iyi kazaniyorum hatta mudurluk teklif ettiler o zaman cok daha iyi kazanacaktim ben kabul etmedim” dedi.
Aylik yuz yuz elli bin kazanan mudurler varmis.sormadim ama o da sanirim tatmin edici dedigine gore bes alti bin civari kazaniyor daha fazlaysa bilemem tabii.
Cocuklariniz kucukse bu tarz urunler satabilirsiniz her gun duzenli ise gitmek zorunda kalmadan.

[
Dun bi arkadasla konusuyorduk o soyledi ve cok sasirdim.kendisi ersag marka katalog urunler satiyor network marketing dedikleri sistem yani.
Senelerdir bu isin icinde ve “ kendi ekibimi kurdugum icin cok fazla calismama gerek yok altimdakilerin calismasindan iyi kazaniyorum hatta mudurluk teklif ettiler o zaman cok daha iyi kazanacaktim ben kabul etmedim” dedi.
Aylik yuz yuz elli bin kazanan mudurler varmis.sormadim ama o da sanirim tatmin edici dedigine gore bes alti bin civari kazaniyor daha fazlaysa bilemem tabii.
Cocuklariniz kucukse bu tarz urunler satabilirsiniz her gun duzenli ise gitmek zorunda kalmadan.

ASlında bu tip işler de kazanan çok haklısınız ama ona da çevre ve dil lazım sanırım o da ben de yok:bicak:

Ben bebeklerimin çokça mantı, erişte, makarna gibi hamurişi sevmelerinden dolayı, titizlikle yapan bir abla buldum.
Malzemeler benden, yapım ondan.
Makarna, erişteyi 1 kilosunu 10 tl den, yaprak sarma vr mantıyı 20 den yapıyor.
E hayli de fazla oluyor aslında.
Sonuçta 3 kilo mantı çıkıyor, 4 kilo erişte falan.
Kadın benim gibi 10 kişiye çalışsa aylık kazancı en az bin tl.

Evde yemek yapip satabilirsin, annemin arkadasi suböregi ve manti satiyor mesela

Eliniz lezzetliyse yaprak sarması, börek, mantı falan yapıp satabilirsiniz. Benim düzenli olarak ev yapımı mantı ve sarma aldığım bir hanım var mesela.

Ben bebeklerimin çokça mantı, erişte, makarna gibi hamurişi sevmelerinden dolayı, titizlikle yapan bir abla buldum.
Malzemeler benden, yapım ondan.
Makarna, erişteyi 1 kilosunu 10 tl den, yaprak sarma vr mantıyı 20 den yapıyor.
E hayli de fazla oluyor aslında.
Sonuçta 3 kilo mantı çıkıyor, 4 kilo erişte falan.
Kadın benim gibi 10 kişiye çalışsa aylık kazancı en az bin tl.

Bu mantı işi aslında düşünülebilir ben bu kadar revaçta olduğunu bilmiyordum mesela

Ablacım eve iş veren ilanlar görüyorum instagramda ve webde,
sanırım boncuk işleme,kalem,toka paketleme tarzı işler.
Çevremde böyle bir iş yapan yok,güvenilir yerler mi? Emin değilim ama araştırmakta fayda var.
Belki topiği ziyaret eden arkadaşlardan bilgisi olan vardır.

Bir de İş-Kur'a başvursanız acaba onlar evde yapılacak işlere aracı oluyor mu?
Bu konuda da bir bilgim yok, sadece fikir yürütüyorum.
Umarım güzel bir kazanç kapısı açılır size,
her şey gönlünüzce olsun.
Ne güzel olumsuz şartları kabullenip oturayım demiyorsunuz,aile bütçesine az-çok demeden katkı sağlama peşindesiniz...

Ablacım eve iş veren ilanlar görüyorum instagramda ve webde,
sanırım boncuk işleme,kalem,toka paketleme tarzı işler.
Çevremde böyle bir iş yapan yok,güvenilir yerler mi? Emin değilim ama araştırmakta fayda var.
Belki topiği ziyaret eden arkadaşlardan bilgisi olan vardır.

Bir de İş-Kur'a başvursanız acaba onlar evde yapılacak işlere aracı oluyor mu?
Bu konuda da bir bilgim yok, sadece fikir yürütüyorum.
Umarım güzel bir kazanç kapısı açılır size,
her şey gönlünüzce olsun.
Ne güzel olumsuz şartları kabullenip oturayım demiyorsunuz,aile bütçesine az-çok demeden katkı sağlama peşindesiniz...

Çok tatlısın çok teşekkür ederim :KK36: İnstagram da görüyorum bende ama hiç cevap verilmemiş millet yorum yapmış sadece bende istiyorum vs. Kimse dönüş yapmamış o yüzden yorum kasmak için yapıldığını düşünüyorum. Çocuk az daha büyüsün zaten İŞKUR a gideceğim inşallah aklımda. Tekrardan teşekkür ederim sevgiler

merhaba kızlar,

çocuk bakabilirsin.

Back
X