Ek iş

Instagram üzerinden yapmaktan keyif alacağınız bir şey satabilirsiniz. Sunum olayları popülerdi hala devam ediyorsa o tarz süslemeler yapabilirsiniz veya kurabiye süsleyip satabilirsiniz. Paketleyip kargoya verebileceğiniz her şey olur aslında. Yapmaktan keyif alacağınız ve elinizin yatkın olduğu bir şey olması önemli. Yoksa çok çabuk sıkılırsınız para kazanmaya hemen başlamayacağınız için.
Yemek olarak da ev yapımı yoğurt, kavanozda domates, tarhana vs şeyler yapabilirsin belki. Hatta kavanozda kemik suyu bile satılıyor bazı yerlerde.

merhaba kızlar,
Maddi olarak biraz sıkıntıdayız bu ara. Hatta biraz değil baya..:sus:
Eşim sadece işine gidip geliyor benimle konuşmuyor bile bu durumu.ne fikir versem o olmaz bu olmaz biz yapamayız diyor kestirip atıyor. İyice kabullenmiş bu durumu.(zaten her zaman öyle çok cesaretsiz bu konular da)

Bense daha hayalperestim galiba bir şeyler yapalım istiyorum düzelsin durumumuz. Kendi yerimiz olsun riske girelim kendi işimizi yapalım. Şuan biri anaokuluna giden diğeri daha Bebek 2 yavrum var.

İnan’ın kafam durdu internette evden yapılabilecek işler bakıyorum doğru düzgün birşeyler bulamıyorum.
Çevreniz de yöreniz de evden birşeyler yapıp çalışan insanlar var mı ( parası önemli değil akmasa da damlasın yeter)ya da iş fikirleri var mı? Çünkü İnan’ın kafam durdu artık sizin güzel fikirleriniz benim için çok değerli.

Bu arada kendimden bilgi vereyim önlisans mezunuyum hiç kendi okuduğum bölümün işini yapamadım. Ama çalışan bir insandım okul Zamanından beri çalıştım ta ki çocuk olana kadar.
bugün aynı konudan ben de açmayı planlıyordum
çalışıyorum ama yetiremiyorum
bu günüme binlerce şükür aç değilim açıkta değilim ama gelen gidiyor
Allah göstermesin yarın acil bişe çıksa paraya ihtiyaç olsa kıyıda köşede 3 kuruşum yok borçlarımızı biraz daha rahat ödeyebilmek biraz da birikim yapabilmek için ben de evden yapabileceğim iş arıyorum
ama yemek becerim yok ne yazık ki
paketleme vs instadan arattım ama güvenilir gelmedi hep önden ödeme istiyorlar
güvenilir gerçekten eve paketleme işi verecek firma nerden bulabiliriz acaba?

Bu mantı işi aslında düşünülebilir ben bu kadar revaçta olduğunu bilmiyordum mesela

Yalnız bence üç kuruş fazla alın, malzemesini vs kaliteli alın, içini dolu dolu yapın. Yani mantıda ben bildiğin ağzıma et tadı gelsin istiyorum. Şimdiki aldığım hanım da kasabına özel et çektirerek falan yapıyor içini, biraz tuzluya satıyor ama malzemesi kaliteli, lezzetli diye alıyorum.

rica ederim network marketing diyenlerden uzak durun.
Ben de bunu diyecektim. Alt üyelere ürün aldırıp aldırıp kendileri kazanıyor. Alttakiler de garibim zaten maddi olarak iyi değil. Belki diyor bir iki kuruş bir şey alırım. Ama elindekini de oraya kaptirdigiyla kalıyor. Uzak durun gerçekten.

Ben de mantı ya da sarma diyorum. Çocuklar uyurken üç beze yapsanız her akşam bir sürü olur. Bezeyi büyük tutarsanız bir kiloya yakın olur bir bezeden.

merhaba kızlar,
Eşim sadece işine gidip geliyor benimle konuşmuyor bile bu durumu.ne fikir versem o olmaz bu olmaz biz yapamayız diyor kestirip atıyor. İyice kabullenmiş bu durumu.(zaten her zaman öyle çok cesaretsiz bu konular da)

Bense daha hayalperestim galiba bir şeyler yapalım istiyorum düzelsin durumumuz. Kendi yerimiz olsun riske girelim kendi işimizi yapalım. Şuan biri anaokuluna giden diğeri daha Bebek 2 yavrum var.

İnan’ın kafam durdu internette evden yapılabilecek işler bakıyorum doğru düzgün birşeyler bulamıyorum.
Çevreniz de yöreniz de evden birşeyler yapıp çalışan insanlar var mı ( parası önemli değil akmasa da damlasın yeter)ya da iş fikirleri var mı? Çünkü İnan’ın kafam durdu artık sizin güzel fikirleriniz benim için çok değerli.

Bu arada kendimden bilgi vereyim önlisans mezunuyum hiç kendi okuduğum bölümün işini yapamadım. Ama çalışan bir insandım okul Zamanından beri çalıştım ta ki çocuk olana kadar.
Gel farmasi ekibime katil evde ek isin en kolay yolu budur ekibimde birlikte buyuyebiliriz kazanabilirsin

Benimde kücük bebegin var parttime ise giricem insallah :) ben yokken esim bakicak :) oda calisiyor ama benim is saatlerim mecbur aile hayatima uymali :) umarim toleransli bir is verene düserim :))

Benimde kücük bebegin var parttime ise giricem insallah :) ben yokken esim bakicak :) oda calisiyor ama benim is saatlerim mecbur aile hayatima uymali :) umarim toleransli bir is verene düserim :))
Gelin sizi ekibime alayim :) en kolay kazanma yollarindan biri farmasidir

Win win diyorsunuz. Sizin kazancınız varsa üye elde ederek basbayağ reklam.
Ben kendime uye ekip arkadasi ariyorum evet ama bu sadece benim kazancim olmuyor ben ekibimdekilerinde uye bulmasina yardim ediyorum onlara uye buluyorum yani tek kendim kazanmiyorum uyelerimde kazaniyor bilmediginiz konuda boyle siddetli konusmayin lutfen

O kadar iyi kazanma yolunu bulsam babama bile soylemem :KK53: ne paylasimci insanlar var arkadas vay anasini :KK53:
Babaniza da soylersiniz emin ol cunku bu ekip isi ben ekibimdekiler olmadan kazanamam onlarda ben olmadan kazanamaz ben paylasicam ki onlarda bu ekibe katilip kendi ekiplerini kurabilsinler

Iste o yuzden saadet zinciri diyoruz.. neyse, reklamla uye toplamak yassah!
Neyin yasak olduguna kim karar veriyor siz mi ben reklam mesaji atmadim ben ek is arayana oneri sundum herkes gibi uzatmayin bence siz benim ne yapacagima karisamazsiniz bos zamaniniz coksa insanlara saygili olmayi ogrenin once bos bos millete laf atmayi degil

Reklam degil farkindaysaniz ek is ariyorlar evden yapabilecegim bir is diyorlar bu da gayet ev hanimlarina uygun bir is bunu soylemek reklam olmuyor

Hahahaha aynen abla herkes aptal bir uyanık sensin burada. Gitmişsin gerçi de dayanamadım. Nicke bak müdür yazmış bir de özgüvene gel.

merhaba kızlar,

evde, internettegeçirdiğiniz vakti paraya cevirmek istermisiniz aydaenaz 1000tlmaaş

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iz-aydaenaz-1000tlmaas.1116657/#post-59393655

Giymediğiniz kıyafetleriniz varsa dolap’da satabilirsiniz. Veya yeteneğiniz varsa kendi tasarımlarınızı yaparak t.shirt baskısı yaptırıp yine satış yapabilirsiniz. Benim aklıma sadece bu geldi. Zamanı çok çalan bir iş de değil ayrıca.

Back
X