Merabalaaar
yine ben
Simdi derdimi soyle kisaca ozetleyeyim, bu sene universite sinavina girdim istedigim puani alamadim (sayisaldim) mimarlik istiyordum, sinava tekrar hazirlaniyorum bu sene ama TMden hazirlaniyorum psikoloji-pdr istiyorum. Mimarligi ve psikolojiyi esit derecede istiyorum yani ikisinden biri olsa benim icin hic farketmez, bu sene TMden hazirlanmamin sebebi ise daha cok sevmem cografyayi edebiyati falan.
Simdii sorum su, bilgili ablalardan tarafsiz yorum istiyorum
bu sene Fatih universitesinde mimarlik acildi ve ek kontenjanla aliyor, annem gitmeyi dusunur musun bir sene daha hazirlanip kendini yipratma dedi. Ben ki zaten en fazla 15 dakika ayni kitaba bakabilen biri olarak bu senenin beni epey yipratacagini dusunuyorum. Yani bu seneden universiteye girip yil kaybim olmadan devam etmek isterim. Fakaat, bu universitenin nami beni biraz korkutuyor. Yani cemaat falan diyorlar biliyorsunuz. (Amacim konuyu dine cevirmek degil lutfen konumu kapatmayin bilgi almaya calisiyorum). Eger gidersem sanki orda pesimden abiler ablalar kosacakmis gibi geliyor. Bir de okulun ismini duyunca insanlar bana karsi onyargili olucakmis gibi hissediyorum. Sizce ne yapmaliyim. Egitimi iyi bir okul sanirsam.
ne yapmami onerirsiniz? Oraya geziye gittimigimizde okulun ogrencileri sakin gelmeyin falan diyordu :18:
ya da okul hakkinda bilgisi olan var mi? :44: