ilginç valla yani şimdi günde 15-20 tane sakız çiğnesek zafıylayacakmıyız biraz ??? ama her sakızda var mı acaba bu madde yada madem zararsız direk bu maddeyi içeren bir hap var mı acaba yoksada yaparlar yakında heralde ben sürekli kabızlık çekiyorum benim için iyide olur
aşkolsun şimal tüm cikletlerin kutusunun yanında yazar laksatiftir diye hiç dikkat etmedin mi ben de kronik kabızım ve agzımdan hiç çıkartmam hayat kurtarıcımdır sakız ve güzel bir yüz jimnastigidir kasların sürekli çalışmasını sagladıgı için yüz yogası yapar kırışıklıkları engeller :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
aşkolsun şimal tüm cikletlerin kutusunun yanında yazar laksatiftir diye hiç dikkat etmedin mi ben de kronik kabızım ve agzımdan hiç çıkartmam hayat kurtarıcımdır sakız ve güzel bir yüz jimnastigidir kasların sürekli çalışmasını sagladıgı için yüz yogası yapar kırışıklıkları engeller :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
valla ne yalan söleyeyim dikkat etmemiştim ama ben biraz sakız çiğneyince çenem ağrıyor acaba bir sakızı 5 dakika çiğneyip atsam gün içinde 5-6 defa tekrarlasam işe yarar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?