Ekildim sanırım

Okunma bilgisi kapali beyfendinin en basindan beri neden diye sormustum isler cok yoğun arada görmemezlikten gelebilmek icin kapattim demisti daha yeni tanistigimiz icinde usteleyememistim aç diye yakisik almazdı.
ıslerının ne manada yogun oldugu bellı oldu

Kızlar iyi aksamlar
Hemen konuya giriyorum başlıkta okudugunuz gibi ekildim sanırım değil basbaya ekildim.

Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp flortlestigim erkek çocuğuyla bugun icersinde bi yarım saat gorusuruz diye plan yaptik.İlk bulusmamiz olucaktı.Bulusma teklifi eden oydu bende tamam dedim okeyledi.Aksama doğru haberleşmek üzere ne olur olmaz iletisimde kalalım diye sozlestik.Ben makyaj yaptim hazirlandim fazla bekletmiyim diye aksama doğru mesaj attim buluşuyor muyuz diye ama tık yok.Ne olumlu ne olumsuz bir cevap gelmedi.Hazırlandığımla kaldım.

Engellemeyi düşünüyorum onun yuzunden baska bir arkadasimla planimi iptal ettim.Bir daha asla görüşmemeyi dusunuyorum bu resmen sorumsuzluk olumsuz dahi olsa cevap verseydi belki gecerli bi sebebi varsa anlayis gösterebilirdim ama böyle resmen sinirlerimi ziplatti.

İçimi dökmek istedim kızlar olay beni gerdi.
Kesin kaza yapmis, hastanede yatiyordur ve ya kansere filan yakalanmis sizden uzaklasmaya calismistir)))
Engelleyin gitsin.

Engelleme
Trip de atma yazarsa
Ne olacak canım insanlık hali de
Gülücükler saç
Ben böyle şeylere alınmam de
Konuşmaya devam et
Tekrar buluşma planı yapılsın
Çıktım evden otobüs bekliyorum de
Trafik var gecikiyorum biraz de
Sen geç kafeye gelicem 5 dkya de
Bunları yazarken evde pijamalarınla oturuyor ol
O nerdesin yazınca da bas engeli kalsın mal gibi orda :KK53:
Ben bunun daha beter bir versiyonunu yapmıştım geldim geliyorum trafik var yoldayım diyip engeli basmıştım telide komple kapatmıştım ve o sırada başka bir şehirde şezlongda güneşleniyordum :)

Peki neden,böyle bir şey yaptınız, merak ettim :)
Ben bunun daha beter bir versiyonunu yapmıştım geldim geliyorum trafik var yoldayım diyip engeli basmıştım telide komple kapatmıştım ve o sırada başka bir şehirde şezlongda güneşleniyordum :)
N

Aman saçma sapan bir tip işte. Takılmayın. Kendi bilir. Valla erkekler bu devirde kendilerini kaf dağında görüyor. Anlamış değilim. Boşverin engelleyin gitsin.

en iyisi olmuş adam sevmeye değer biri değilmiş en başından göstermiş bunu

Anladım, ben de buradaki gibi bir olay zannettim. Haketmiş yani :KK70:
Benim erkek düşmanı olduğumu burda herkes bilir :) bugüne kadar hiç bir erkek için kendimi üzmedim üzenleri de anlayamıyorum her zaman yazıyorum buraya erkeklere kötü davranın ne kadar kötü davranırsanız o kadar aşık olurlar hayatı kendimiz için yaşamalıyız bencil olmayı öğrenmeli kadınlar çünkü erkekler bencil ve dengesiz ayna tutunca feleklerini şaşırıyorlar :)

Erkek çocuğu ne ???? Gelmek istememiş işte karşıdaki kişi.Belki başkasıyla buluşmuştur.Ama siz tekrar buluşmak isteyeceksiniz gibi geliyor bana.

Back
X