Ekilmek diye buna denir :(

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
merhaba arkadaşlar sorunum öyle büyük bir sorun değil ama canımı sıktı ve şuanda bir süreliğine evde de tek başımayım paylaşabileceğim biri olmadığı için buraya yazmak istedim.Uzatmadan konuya girmek istiyorum erkek arkadaşıma son derece bozuldum.Erkek arkadaşımla dün gece konuştuk bende yalnız olduğum için bu gece beraber kalıcaktık onda durum müsait olursa ailesi şehir dışına gidicekti o bakımdan neyse saat 19.00 gibi msj atıyorum cevap yok vs. telefonu cebindeymiş duymamış çok yakın bir erkek arkadaşıyla kalıcakmış bu gece ısrar etmiş geleyim mi demiş gelme diyememiş.Durum aynen söylediği gibi yalan falan yok balığa gitmişler arkadaşınıda tanıyorum.Çok bozuldum zaten oda durumun farkında hatalı olduğunun canım cicimler özür dilerimler falan bende çok fazla kavga etmek istemedim arkadaşının yanında ama çok bozuldum gerçekten.:(

belkide gerçekten o şekilde olmuştur daha once bırlıkte vakıt gecırdınızmı yanı sıze geldımı aılenız evde yokken ?

azcık moralin düzelsin gül konunu okuyunca aklıma geldi :)

Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.. " :1::1:

belkide gerçekten o şekilde olmuştur daha once bırlıkte vakıt gecırdınızmı yanı sıze geldımı aılenız evde yokken ?

işim gereği ailemden farklı bir şehirdeyim ev arkadaşlarımla kalıyorum.şuan yoklar.Benim yaşadığım eve gelmedi ama ben onun yaşadığı eve gittim daha önce birlikte vakit geçirdik yanii.abartılıcak bir durum değil ama kırıldım yinede insan bir haber verir yani ona kızdım

hmm bence cok fazla buyutulecek bısorun yok gıbı duruyor ozurde dılemıs farklı bı durum olsaydı donus yapmazdı bence

Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

Biliyorum bunu :9: Bizim ki bu tarz bir durum değil ne yaptığını bilen yetişkin insanlarız ikimizde. Kırıldım sadece

ahahaahahhaaa:35:

konu sahibi vhala kırıcı bir durum yani haklısın...

off bu erkekler ve densiz arkadaşlarııııııı.....

Back
X