ekim 2010 kız bebek bekleyen ve giyim ihtiyacı olan

selina79

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
1.489
2
316
İzmir
Merhaba,

havvalar sogdukdan sonra kızımın yazlıklarını vermek istiyorum. ihtiyacı olan veya isteyen 2010 ekim annesi varsa bana özelden ulaşsın.

ayni seyi ben dusundum bu sabah sen konu acmissin :))) ceylinin kiyafetlerinin bir kismini kaldirdim ,ekim annelerinden birine vereyim seneye yaza kullanirlar diye dusundum ,hepsi yepyeni daha ,gercekten ihtiyaci olan varsa ben de gonderirim buradan bana ozelden yazabilir.

evet gercekten cok cabuk büyüyorlar. ekim annesi olursa ayları ve bedeni uyar diye düsünmüstüm ondan buraya actım konuyu ama herhalde kimse yok isteyen.

zeldacım ceylinin cicilerine ben talip cikim barii. biraz büyütüpde gönder bana olsunlar. bayılıyorum ben onun cicilerine. zevkli anne seni. cok öptüm seni ve güzel kızını

olurrrrrrrrrr . olmazsa birtane daha dogur ben kiyafetlerine sponsor olurum opuyorumnanaktan

kızlar 2 sene daha saklayın belki boraya kız kardeş yaparım kaydirigubbakcemile3sizin ciciler çook güzel =)) zemuszemus

ayrıca çok güzel düşünmüşsünüz allah sizden razı olsun umarım yaptıgınız iyiligin karşılıgını bulursunuz minişleriniz saglıkla büyür inşallah

kızlar 2 sene daha saklayın belki boraya kız kardeş yaparım kaydirigubbakcemile3sizin ciciler çook güzel =)) zemuszemus

yap canim sonra haberimiz olsun,2 seneye kadar bebek modasi da degisir daha guzel yeni ciciler aliriz kizimiza,sen yeterki dogur,bizimkiler buyuyunce tadi kacacak,senin kizi severiz.

benim kız bebegim kısmet olursa ekimde dogucak ama ihtiyacı olan birine gönderin inş

ayrıca çok güzel düşünmüşsünüz allah sizden razı olsun umarım yaptıgınız iyiligin karşılıgını bulursunuz minişleriniz saglıkla büyür inşallah

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Az kalmis dogumuna ,senin de bebegin saglikla buyusun insallah.

ben sonunda birisini buldum.

gökcerana allah saglıka kucagina almak nasip etsin. saglıkla gelsin insallah

ohhh o zaman çalışmalardan sonra bir daha görüşelim sırnaşık şey
şaka bir yana ihtiyacı olana gider inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…