Ekim 2012 de Anne olacaklar buyrun sohbete :)

merhaba arkadaşlar ben de dün şeker ölçümü yaptım ve doktor açlık kan şekerimin yüksek olduğunu söyledi. 10 gün boyunca uygulayacağım bir diyet programı verdi ondan sonra tekrar tokluk kan şekerime bakacakmış. eğer düşme olmazsa şekerde daha sıkı bir diyet verecekmiş. şimdiden kocaman bir yasaklar listesi oluştu... normalde üç kuşaktada bizim şeker yok sanırım hamilelikten kaynaklanan bir durum var . bakalım ilerleyen günler neler gösterecek.

umarım herkes iyidir ben çok zor bir hafta geçirdim şiddetli idrar enfeksiyonu sonucu az kalsın erken doğum yapacakdım hastanede yattım ilaçlarla iğnelerle durdurdular şuandada evde kımıldamadan yatıyorum büyük bir tehlikeli atlattık bebekiçin çok erkenmiş hemen bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar umarım herşey yoluna allah hepimizin yardımcısı olsun

umarım herkes iyidir ben çok zor bir hafta geçirdim şiddetli idrar enfeksiyonu sonucu az kalsın erken doğum yapacakdım hastanede yattım ilaçlarla iğnelerle durdurdular şuandada evde kımıldamadan yatıyorum büyük bir tehlikeli atlattık bebekiçin çok erkenmiş hemen bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar umarım herşey yoluna allah hepimizin yardımcısı olsun

Nergis Hanım, çok geçmiş olsun.Gerçekten çok büyük bir tehlike atlatmışsınız. Ben de 29. haftamdayım malesef kronik idrar yolları enfeksiyonum var.Geçen hafta şiddetli ağrıdan hastaneye gittim. İdrar kültürü vs. testler yapıldı. Şimdilik ağrılarım durdu. Sizde mi ağrıdan hastaneye kaldırıldınız? Benim doktorum tansiyon ve gebelikte şekerin artması erken doğuma sebebiyet verir dedi. Benim tnyon 11/7 şekerimde 114 normal sınırdalar ama idrar yolları enfeksiyonundan gerçekten çok korkuyorum bebeğe zararı olacak diye. Doktorum 30 haftalık bebeği yaşattıklarını söyledi. Tabi Allah bilir Allahın takdirine kalmış ama doktorun yaşıyor demesi bile içime su serpti.Size tekrar çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım .. Allah yardımcımız olsun...yavrucağızını sağlıcakla kucağına alırsın..

hepinize teşekkür ederim çok şükür şimdi daha iyiyim hala evde yatıyorum önümüzdeki pztesi randevum var en son gittiğimde rahim ağzı kapanmıştı çok şükür dr ii görürsem yakın yerlere gitmene müsade edrim dedi sg korkmaz aynı benimde müzminleşmiş bir idrar enfeksiyonum var bu yüzden ilk 3 ayda bile antibiyotik kullanmak zorunda kaldım tamamıyle o tetiklemiş erken doğumu aman ihmal etme bol bol su iç küçük tuvaletini kesinlikle tutma orası iyice temizlensin allah şifa versin inşallah atlatıcaz bu günleri

hepinize teşekkür ederim çok şükür şimdi daha iyiyim hala evde yatıyorum önümüzdeki pztesi randevum var en son gittiğimde rahim ağzı kapanmıştı çok şükür dr ii görürsem yakın yerlere gitmene müsade edrim dedi sg korkmaz aynı benimde müzminleşmiş bir idrar enfeksiyonum var bu yüzden ilk 3 ayda bile antibiyotik kullanmak zorunda kaldım tamamıyle o tetiklemiş erken doğumu aman ihmal etme bol bol su iç küçük tuvaletini kesinlikle tutma orası iyice temizlensin allah şifa versin inşallah atlatıcaz bu günleri

Siz benden 2 hafta öncesiniz. Az kalmış hadi hayırlısı.Benim doktorum antibiyotik kullandırmamak için çok direndi inşallah kullanmama gerek kalmadan doğumu tamamlarım.İdrar yolları enfeksiyonu normal doğumda sakıncası olur mu acaba? Biz doğum hakkında henüz konuşmuyoruz doktorla. Siz konuştunuz mu? Zaten havalar çok sıcak gerçekten çok zor oluyor bi de benim sol ayağım sürekli şiş ayakkabılarıma sığmıyor sürekli terlik giymek zorunda kalıyorum. Allah yardımcımız olsun bu havalarda gerçekten çok zor geçiyor.

ben sezeryan olmak istiyorum dr la yalnızca onu konuştuk normal doğumda nasıl bir etki olur bilemem inşallah herşey umduğunuzdan güzel olur allah kolaylıklar versin sıcakta bende çok zorlanıyorum :49: allah beterlerinden korusun geçicek bugünler sonumuz sağlık olsun inşallah :49::emir_bebek:

canım çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun. doktorun fark etmedimi.antibiyorik kullandırmadı mı ? bende 20 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kaybettim bebeğimi doktor test yapmadı.antibiyorik falanda kullandırmadı.7 haftada fark edilmiti enfeksiyon 20 haftada kaybettik yavrumu su geldiği için.şimdi tekrardan hamileyim.şuanda başka bir doktora gidiyorum bana diyorki idrar yolu enfeksiyonundan kese açılmaz.senin kesen mi açıldı.ki ben çok araştırdım gitmediğim doktor kalmadı bir çoğu enfeksiyondan olduğunu söylüyor.bu doktor ondan değildir dedi.

şimdiki gebeliğimde 5 .haftada enfeksiyon çıktı idrar yollarımda hemen antibiyotik başladı.bana enfeksiyon değerlerini yazabilirmisin.

çok geçmiş olsun tekrardan canım.dualarım seninle.

Son düzenleme:
kelebekcim sanada büyük geçmişolsun gerçekten çok üzüldüm inşallah bundan sonrası sağlıkla geçer bende sana bol bol dua edicem
demekki seninde benim gibi müzmin idrar enfeksiyonun var zaten hamilelikte dahada mikrop kapmaya müsait idrar yolları bol bol su iç antibiyotiksiz kesinlikle geçmiyor bu musibet 4 gün hastanede damardan antibiyotik 1haftada evde günde 3 kez antibiyotik anca geçirebildik ama yüreğim ağzımda tekrar kaparım diye ödüm patlıyor allahın izniyle geçicek bugünler ilk üç aydada antibiyotik kullandım idrar kültüründe 20.000 koloni çıkmıştı şimdikinde kültür yapmadan idrar tahlilinde 8 10 lokosit çıktı zaten sonrada sancıdan duramadım hastaneye gidince muayenede kanamam başladı çok korkunçtu allah kimseye yaşatmasın inşallah sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz :43:

Merhaba hanimlar, Ekim ayinda dogum yapacaklar arasinda bu ilk gunlerde dogum yapan var mi?
Son gunleriniz nasil geciyor? Ben heyecanla ve sabirsizlikla oglumu bekliyorum. Normal mi sezeryan mi olacak belli degil.
Onumuzdeki hafta cati muayenesi sonucunda kesinlesecek dogum sekli.Sizlerden haberler var mi? :))

Back
X