ekim 2012 hamile kalanlar....buraya....

yesimxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
38
2
46
arkadaşlar bugün öğrendim 2 haftalık hamileyim sevincimi sizlerle paylaşmak istedim...çok mutluyumm sizlerde benim gibi bu ay hamile kalanlardansanız buyrun:)

ben de beş gün oldu öğreneli çok tuhaf bir sürü düşüncek şey var dert tasa kalmıyor insan da şimdiden beşik alıyorum doğum yapıyorum şişip sonra zayıflıyorum sabaha kadar :) uyku girmiyor gözümee benim eşim yüzde yirmi ile ilaç kullanıyodu ve allah bir mucizee verdi hiç beklemiyorduk

hakkımızda hayırlısı olsun veren de Allah vermeyende cnm bu arada alttaki bebek çizelgesini nasıl yapıyosun bana da öğretirmisin...

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

http://lilypie.com/First_Birthday_step1.php

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Son düzenleme:
bende 5haftalık hamileyim :) çok mutluyuz beklemediğim bir aydı umutsuz klomenden sonra bizimde yüzümüz güldü allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

ekim ayi ve haziran2013 bebekleri basligi altinda baska sayfalarda var hangisinde toplanicaz? kafam karisti:))

kızlar size birşey sormak istiyorum,sat 19 eylül olduğuna göre ben şimdi eylül de mi hamile kaldım ekim de mi?bunu merak ediyorum ayın son zamanları olduğunda tam bilemiyorum yardımcı olursanız coksevinirim

benmde sat 17 eylul ama benm tercıhm ekım ayı oldu nedense buarada kasık agrısı cekıyorum kızlar sızdede varmı durumunuz nasıl bana bı anlatın lutfn

aslında sormamda ki amaç çin takvime bakmak içindi :) benim de bazen kasık ağrılarım oluyor,bir de fazlaca şişkinlik,özellikle akşam saatlerinde.bu benim 2. hamilelğim ilkini unuttum mu ne bunda daha bir dikkatli ve heyecanlıyım

çin takvimi benm hıc aklıma gelmedı bende bi bakayım benm ilk hamileliğim oyuzden cok tedırgınm ne zman kalp atısını duycaksın peki

bende yeni gebeyim .ama 2. tüp bebek denemem.keseyide gördük şükürler olsun..ama çok tedirgimim.geçen hafta olan mide bulantılarım,bel ağrım ve kasık ağrılarım geçti.acaba embriyom gelişmedimi diye tedirginim.5 kasımda kalp atışını duymak için randevu aldım.ama çok korkuyorum.

Hamileliğinin kaçıncı haftasındasın. Kasık ağrıları bendede 4. Ve 5. Haftalarda daha çoktu şimdi pek olmuyor. Benim düşük riskimde olduğu için bende tedirginim ama inşallah normaldir ve sorun yoktur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

nasılsınız kızlar bende ekim ayında ögrendim hamile oldugumu çarşamba günü kalp atışları için gitcez inş. bi sorun olmaz çok şiddetli bel agrım var ve yemek yiyemiyorum sizler nasılsınız

bie doktor kalp atışını duymak için şu gün gel falan demedi,ben de zaten doktoru pek tutmadım özele gitmiştim ama kararımı değiştiridim devletten takipini yaptıracağım,özel de paranla rezil oluyosun derler ya aynen öyle oluyor burda,normalde bebeğin kalp atışı ne zaman duyulab,ilir

kızlar kasık ağrıları hep var ben 6. haftama girdim biraz azaldı gibi göğüslerim çok hassas acıyor resmen
mide bulantılarım var özellikle sabahları kalktığımda ve üşüyorum
bende çarşamba kalp atışlarını duyacağım inşallah :)

kızlar bende 5. haftadayım. yarın doktora gidicem. keseyi görürüm İnşallah. ama korkmuyorumda değil. geçen ocak ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

kızlar size birşey sormak istiyorum,sat 19 eylül olduğuna göre ben şimdi eylül de mi hamile kaldım ekim de mi?bunu merak ediyorum ayın son zamanları olduğunda tam bilemiyorum yardımcı olursanız coksevinirim

canım benimde sat 26 eylül. doğurana kadar bu sayfadan ayrılma emi.

Bugun bebegimin kalbinin attigini gordum ve duydum. 7+2 gunlukmus. Allaha sonsuz sukurler olsun ne guzel bir duygu. Allah bekleyen herkese nasip etsin insallah. Hala cok saskinim ikide bir resmine bakiyorum hic inanasim gelmiyor. malesef hala dusuk riskim var ama ben umutluyum insallah bu defa birsey olmayacak yavruma Allah bu defa nasip edecek. ben dua etmeye devam edicem. iki haftada bir kontrole gitmem gerekiyor dusuk riskimden dolayi doktorum yakin takipte. hayirlisiyla bir an once 16 haftayi atlatsam biraz rahatliycam. bir yandanda simdi daha cok korkuyorum. cunku daha once 5 kez hayal kirikligi yasadim. hicbirinin kalbi atmaya baslamadi. simdi bu asamadan sonra daha bi korkuyorum bir yandanda umutlaniyorum. cok karmasik duygular. Allah yardimcimiz olsun. Allah kimseyi hayal kirikligina ugratmasin. midem falan cok kotu ama hic aldirmiyorum hatta mutlu oluyorum. olsun ben raziyim hasta olmaya yeterki bebegime birsey olmasin. herkese sevgilerimi yolluyorum.

ewet bayramın ilk günü ikinciye hamile kaldığımı öğrendim...oğlum 18 aylık ve emiyo..bugün sütten kesmeya başladık bakalım...ilk kontrolüme yarın gidicem...inş. sağlıklı bi kızım olurda tesellim olır...çok istiyorum kız çocuğum olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…