Ekim 2013 anneleri nerdesinizz..

Aysgulcinar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
72
0
296
37
baktım da bu başlıkta bi sayfa göremedim hadi toplaşın kızlarr...ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu biz şuan 8 haftanın içindeyiz bebişimle.

bende burdayım muhtemel doğum tarıhım 4 ekım daha önce bir düşük yaptım önemli haftalardayız dikkatli olun kızlar

Ben de ekim de kucagima alacagim allah in izniyle :) biz dr gittik kslp atisini duyduk simdi ne var sirada iki hafta snra kontrole gidecegim..pek bilgim yokda..

merhaba kızlar bende hamılelıgımın 7 haftasındayım cok zor zamanlardan gecıyoruz en cok dıkkat etmemız gereken zamanlar bunlar benım bırde kanamam oldu yatıyorum sureklı Allah herkesın bebeğini bağışlasın..aylar su gibi akıp gecsin bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler gelsin saglıkla

Anneler bebeklerınızın cınsıyetlerı ne zaman belli oldu ve bellı olduktan sonra dıger haftalarda yanılmalar oldumu

slm sımdıden allah yardımcın olsun bebegını saglıklı kucagına almak nasıp etsın bır sey soracaktım sana bebegının cınsıyetı hangı haftada bellı olup kesınlestı

15+0 da gittim yani ptesi günü erkek gibi duruyo dedi tam net demedi ama bu hafta ptesi 16. haftam oldugu ıcın 4 lü taramam yapılacak yine bakar artık kesin der diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…