- 16 Haziran 2016
- 321
- 224
- 53
- Konu Sahibi superkaliflower
Merhaba
ekim ayı için transfer bekleyenler kimler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun. Bende dondurulmuş transfer olucam adeti bekliyorum. Sizin sürec nasıl gidiyor hangi ilacı kullandınız kacıncı gününüz biraz anlatırsanız sevınırımben de varım..
dondurulmuş embriyo transferi için bekliyorum..
yarından sonra kontrolüm ver. rahim kalınlığının durumuna göre transfer için gün verilecek
Ben de bir adet dondurulmuş embriyo transferi için beklemedeyim ilaç kullanıyorum her şey yolunda giderse 2 hafta sonra transfer olacak
Öncelikle hayırlı olsun. Bende dondurulmuş transfer olucam adeti bekliyorum. Sizin sürec nasıl gidiyor hangi ilacı kullandınız kacıncı gününüz biraz anlatırsanız sevınırım
ben de varım..
yarından sonra kontrolüm ver. rahim kalınlığının durumuna göre transfer için gün verilecek
Allah bağışlasın. Benim de ilk dondurulmuş tedavim olacak benim de pek bilgim yok maalesef.Hayırlı ve pozitif olsun kızlar. Benim 2 sene önceki tedavimden bir oğlum oldu. Tek embriyo donduruldu ozaman 2017yilinda. Benim gibi olan var mı?
Bende süreci merak ediyorum benim bat daha Ekim ortası. Kardeş istiyoruz oğluma kısmetse
Sizin hikayelerinizi merak ediyorum
Öncelikle hayırlı olsun. Bende dondurulmuş transfer olucam adeti bekliyorum. Sizin sürec nasıl gidiyor hangi ilacı kullandınız kacıncı gününüz biraz anlatırsanız sevınırım
Teşekkür ederim hayırlı olsun inşallahgünde 3 tane estroferm, coraspin, folbiiol kullanıyorum
bugün 10. günüm, perşembe günü kontrolüm olacak
rahim kalınlığına göre transfer günü verirler diye düşünüyorum.
benim yumurta toplama işlemim mart ayında olmuştu.
sadece 1 tane embriyom kaldı pgt ye gitti oradan sağlıklı geldi
orta kalitede bir embriyo
kısaca anlatacaklarım bu kadar
ben de varım..
Hangi merkezdesin cnmHayırlı ve pozitif olsun kızlar. Benim 2 sene önceki tedavimden bir oğlum oldu. Tek embriyo donduruldu ozaman 2017yilinda. Benim gibi olan var mı?
Bende süreci merak ediyorum benim bat daha Ekim ortası. Kardeş istiyoruz oğluma kısmetse
Sizin hikayelerinizi merak ediyorum
Hangi merkezdesin cnm
Benim de dondurulmuş transfer edilecek, günde sadece 2 adet Estrofem kullanıyorum, haftaya ultrasona kadar da başka ilaç yok. Ultrasondan sonra estrofem, crinone jel, coraspin, prednol.. Florance’da yapılacak benim de
Diyarbakır da Bahceci deyim Zekki Akkum da.
Daha önce Ankara HRS ve Başkent ünv. denedim.