EKİM 2019 TRANSFER BEKLEYENLER

Bende varım. Inşallah ekimde pozitif haberler ile buralar dolup taşar
Liste mi yapılsa o_O

ben de varım..
dondurulmuş embriyo transferi için bekliyorum..
yarından sonra kontrolüm ver. rahim kalınlığının durumuna göre transfer için gün verilecek

ben de varım..
yarından sonra kontrolüm ver. rahim kalınlığının durumuna göre transfer için gün verilecek
Öncelikle hayırlı olsun. Bende dondurulmuş transfer olucam adeti bekliyorum. Sizin sürec nasıl gidiyor hangi ilacı kullandınız kacıncı gününüz biraz anlatırsanız sevınırım

Ben de bir adet dondurulmuş embriyo transferi için beklemedeyim ilaç kullanıyorum her şey yolunda giderse 2 hafta sonra transfer olacak

Ben de bir adet dondurulmuş embriyo transferi için beklemedeyim ilaç kullanıyorum her şey yolunda giderse 2 hafta sonra transfer olacak

Öncelikle hayırlı olsun. Bende dondurulmuş transfer olucam adeti bekliyorum. Sizin sürec nasıl gidiyor hangi ilacı kullandınız kacıncı gününüz biraz anlatırsanız sevınırım

ben de varım..

Hayırlı ve pozitif olsun kızlar. Benim 2 sene önceki tedavimden bir oğlum oldu. Tek embriyo donduruldu ozaman 2017yilinda. Benim gibi olan var mı?
Bende süreci merak ediyorum benim bat daha Ekim ortası. Kardeş istiyoruz oğluma kısmetse
Sizin hikayelerinizi merak ediyorum

Hayırlı ve pozitif olsun kızlar. Benim 2 sene önceki tedavimden bir oğlum oldu. Tek embriyo donduruldu ozaman 2017yilinda. Benim gibi olan var mı?
Bende süreci merak ediyorum benim bat daha Ekim ortası. Kardeş istiyoruz oğluma kısmetse
Sizin hikayelerinizi merak ediyorum
Allah bağışlasın. Benim de ilk dondurulmuş tedavim olacak benim de pek bilgim yok maalesef.

günde 3 tane estroferm, coraspin, folbiiol kullanıyorum
bugün 10. günüm, perşembe günü kontrolüm olacak
rahim kalınlığına göre transfer günü verirler diye düşünüyorum.

benim yumurta toplama işlemim mart ayında olmuştu.
sadece 1 tane embriyom kaldı pgt ye gitti oradan sağlıklı geldi
orta kalitede bir embriyo

kısaca anlatacaklarım bu kadar

günde 3 tane estroferm, coraspin, folbiiol kullanıyorum
bugün 10. günüm, perşembe günü kontrolüm olacak
rahim kalınlığına göre transfer günü verirler diye düşünüyorum.

benim yumurta toplama işlemim mart ayında olmuştu.
sadece 1 tane embriyom kaldı pgt ye gitti oradan sağlıklı geldi
orta kalitede bir embriyo

kısaca anlatacaklarım bu kadar
Teşekkür ederim hayırlı olsun inşallah

Benimde eylülde transferim iptal oldu.progestanım yüksek çıktı .21.gün lucrin iğne başladım 5.günüm iğnede ve lekelenmelerim var adet olunca tekrar estrofem süreci başlayacak.lucrin kullanan var mı aranızda kızlar

Benim de dondurulmuş transfer edilecek, günde sadece 2 adet Estrofem kullanıyorum, haftaya ultrasona kadar da başka ilaç yok. Ultrasondan sonra estrofem, crinone jel, coraspin, prednol.. Florance’da yapılacak benim de

Benim de dondurulmuş transfer edilecek, günde sadece 2 adet Estrofem kullanıyorum, haftaya ultrasona kadar da başka ilaç yok. Ultrasondan sonra estrofem, crinone jel, coraspin, prednol.. Florance’da yapılacak benim de

Bahçeci umuttayım bende aynı ilaçlar ama ben ilk defa crinone jel kullanıcam çok korkuyorum hiç iyi şeyler duymadım kullanımı çok zor diyorlar

Back
X