- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
Allah razı olsun canım benim hep rabbimden istedim hep hayırlısını yaşat allahım dedim rabbımden gelen herşeye hamd olsun yaşadıgım bir şeyı anlatayım ilk gebeliğimde çalışıyordum ve şirketin muhasebe müdürüydüm okadar yogundum ki izin bile yoktu gece gündüz çalışıyordum neyse birgün kanamam başladı 1 hafta hastanede yattım sonra dedilerki kurtaramıyoruz kurtaj yapacagız ruh halimi tahmin edersiniz anlatmayım bile kurtaj oldum eve gelmem gerekirken sürekli tahlil doktorun biri gidiyor biri geliyor acil beni ankaraya sevk ettiler ölüm riskın var 2saatte ankarada olman lazım dediler gittik megerse dış gebelikmiş ve bebeğim 3aylık olmuştu 20 gün ankarada yattım ve sonunda iç kanama geçirdim karın içinde birsürü dikiş tüpüm alındı evime geldim piskolojım alt üst işinden istifa ettim babam diyalız hastasıydı hergün babama gittim bu yaşıma kadar geçirmediğim vakti geçirdim babamla ameliyattan 6 ay sonra bir gün babam çok hastalandı odasının kapısında yattım 3günün sonunda babamın cansız bedeni verildi ogün dedim ki ben bunları yaşamasaydım belki babama bile gidemeyecektim her dakikamı onunla geçiremeyektim dedim ki çok şükür allahım bu işin hayrı buymuş babamın her anında yanında oldum dedesi için bıraktı benı düşündükçe çok ağladım ama şimdi diyorumki o dedesiyle birlikte babam çocukları çok severdi şimdi orada benim kuzumu dedesi büyütüyor bu beni rahatlatıyorSevilayerdogan canım arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun. bu da bir imtihan. Allahın izni ile sende bebeğini kucağına alacaksn ama dediğin gibi bol bol dua. dua kaderi değiştirir derler öyle. ayetel kürsi okumayı ihmal etme bende sana hep dua edeceğim inşallah. ama lütfen çok fazla kötü düşünme. güzel düşün. kolay değil haklısın ama kötüyü çağırmayalım. yaradan gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. daha önce paylaştığım bir sayfa vardı orda hafta hafta esmaül hüsna var onu çekmeyi ihmal etme.