EKİM 2020 ANNELERİ :)

Sevilayerdogan Sevilayerdogan canım arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun. bu da bir imtihan. Allahın izni ile sende bebeğini kucağına alacaksn ama dediğin gibi bol bol dua. dua kaderi değiştirir derler öyle. ayetel kürsi okumayı ihmal etme bende sana hep dua edeceğim inşallah. ama lütfen çok fazla kötü düşünme. güzel düşün. kolay değil haklısın ama kötüyü çağırmayalım. yaradan gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. daha önce paylaştığım bir sayfa vardı orda hafta hafta esmaül hüsna var onu çekmeyi ihmal etme.
Allah razı olsun canım benim hep rabbimden istedim hep hayırlısını yaşat allahım dedim rabbımden gelen herşeye hamd olsun yaşadıgım bir şeyı anlatayım ilk gebeliğimde çalışıyordum ve şirketin muhasebe müdürüydüm okadar yogundum ki izin bile yoktu gece gündüz çalışıyordum neyse birgün kanamam başladı 1 hafta hastanede yattım sonra dedilerki kurtaramıyoruz kurtaj yapacagız ruh halimi tahmin edersiniz anlatmayım bile kurtaj oldum eve gelmem gerekirken sürekli tahlil doktorun biri gidiyor biri geliyor acil beni ankaraya sevk ettiler ölüm riskın var 2saatte ankarada olman lazım dediler gittik megerse dış gebelikmiş ve bebeğim 3aylık olmuştu 20 gün ankarada yattım ve sonunda iç kanama geçirdim karın içinde birsürü dikiş tüpüm alındı evime geldim piskolojım alt üst işinden istifa ettim babam diyalız hastasıydı hergün babama gittim bu yaşıma kadar geçirmediğim vakti geçirdim babamla ameliyattan 6 ay sonra bir gün babam çok hastalandı odasının kapısında yattım 3günün sonunda babamın cansız bedeni verildi ogün dedim ki ben bunları yaşamasaydım belki babama bile gidemeyecektim her dakikamı onunla geçiremeyektim dedim ki çok şükür allahım bu işin hayrı buymuş babamın her anında yanında oldum dedesi için bıraktı benı düşündükçe çok ağladım ama şimdi diyorumki o dedesiyle birlikte babam çocukları çok severdi şimdi orada benim kuzumu dedesi büyütüyor bu beni rahatlatıyor

canım ıyı dusun ınsallah geçecek bu günler ve bebegını kucağına alacaksın bol bol dua et cnm bızde sana duacıyız. agır ısler yapma yat uyu dınlen beslenmene dıkkat et bol sıvı tüket c vıtamını beslen. merak etme güzel olacak hersey eger kotu olursada ısyan etme cnm herseyde bır hayr vardır ole dusun. ama sen hep olumlu yönden bak
Rabbime bin şükür rabbim bir umut düşürdü gönlüme bu umudumu kırmayacak inşallah rabbime kaldı ona kaldıysa gönlüm rahat o neyse hayırlısı onu yaşatacak

Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşkkür ederim gittim bugun doktora kıst buyumuş 5 cm olmuş ama şuan bebeğe zarar verecek kadar değilmiş takıp edilecek 18. Haftaya kadar beklenilecek eger tehlike oluşturursa 18. Haftada bebeğe zarar vermeden ameliyat edilebilirmiş ama ağrılarım sancılarım devam edecekmiş çok duaya ihtiyacımız var kanama yada şiddeti sancıda hemen doktora gideceğim yüreğim agzımda gezeceğim anlayacağınız dün okadar acı çektimki yüreğime bıcak saplandı sankı dedim allahım sapasağlam bebegime nasıl kıyacam Rabbım sen hayırlısını ver dayanma gücü ver bana diye dua etmekten nefes alamadım rabnim düşmanıma bile yaşatmasın allah kimseyi evladıyla sınamasın rabnim hepinize sağlıkla sorunsuz kucagına almayı nasıp etsin inşallah
dualarım sizinle ve hepinizle arkadaşlar...farklı sağlık sorunları ile beraber bebeğin gelişimini beklemek gerçekten stresli ben düşünmemeye çalışıyorum..epilepsi, nevralji ve çölyak hastasıyım verilen hormanlar yüzünden sadece bir kez tüp bebek şansım vardı sadece 3 ay oldu evleneli ama şu an için şükrediyorum tek yumurta bulunmuştu ev bebeğim benimle beraber :) ben hiç olumsuz düşünmedim 3 şubat transfer günümdü bir hafta sonra ağır gribe yakalandım 2 kez nöbet geçirdim ama yinede keseyi gördük mucize gibi...sende hep umutlu ol bebişlerimiz bizi hissediyor ben inanıyorum sorunsuz geçecek hamileliğin...

dualarım sizinle ve hepinizle arkadaşlar...farklı sağlık sorunları ile beraber bebeğin gelişimini beklemek gerçekten stresli ben düşünmemeye çalışıyorum..epilepsi, nevralji ve çölyak hastasıyım verilen hormanlar yüzünden sadece bir kez tüp bebek şansım vardı sadece 3 ay oldu evleneli ama şu an için şükrediyorum tek yumurta bulunmuştu ev bebeğim benimle beraber :) ben hiç olumsuz düşünmedim 3 şubat transfer günümdü bir hafta sonra ağır gribe yakalandım 2 kez nöbet geçirdim ama yinede keseyi gördük mucize gibi...sende hep umutlu ol bebişlerimiz bizi hissediyor ben inanıyorum sorunsuz geçecek hamileliğin...
Rabbim yardımcın olsun inşallah bir an gaflete düşüyoruz ama allah var o bizim hakkımızda hayırlısını verecek

Allah razı olsun canım benim hep rabbimden istedim hep hayırlısını yaşat allahım dedim rabbımden gelen herşeye hamd olsun yaşadıgım bir şeyı anlatayım ilk gebeliğimde çalışıyordum ve şirketin muhasebe müdürüydüm okadar yogundum ki izin bile yoktu gece gündüz çalışıyordum neyse birgün kanamam başladı 1 hafta hastanede yattım sonra dedilerki kurtaramıyoruz kurtaj yapacagız ruh halimi tahmin edersiniz anlatmayım bile kurtaj oldum eve gelmem gerekirken sürekli tahlil doktorun biri gidiyor biri geliyor acil beni ankaraya sevk ettiler ölüm riskın var 2saatte ankarada olman lazım dediler gittik megerse dış gebelikmiş ve bebeğim 3aylık olmuştu 20 gün ankarada yattım ve sonunda iç kanama geçirdim karın içinde birsürü dikiş tüpüm alındı evime geldim piskolojım alt üst işinden istifa ettim babam diyalız hastasıydı hergün babama gittim bu yaşıma kadar geçirmediğim vakti geçirdim babamla ameliyattan 6 ay sonra bir gün babam çok hastalandı odasının kapısında yattım 3günün sonunda babamın cansız bedeni verildi ogün dedim ki ben bunları yaşamasaydım belki babama bile gidemeyecektim her dakikamı onunla geçiremeyektim dedim ki çok şükür allahım bu işin hayrı buymuş babamın her anında yanında oldum dedesi için bıraktı benı düşündükçe çok ağladım ama şimdi diyorumki o dedesiyle birlikte babam çocukları çok severdi şimdi orada benim kuzumu dedesi büyütüyor bu beni rahatlatıyor
canım benm yaradan güzel gönlüne göre hayırlısı ile istediklerini nasip eylesin inşallah.

maşallah cnm yardan kucağın almayı da nasip eylesin.

Yarın kontrolüm var canım beklemedeyim ve çok korkuyorum inş bebegim benimle kalır çok yavaş ve düzensiz attıgını söyledi ve ben çok korkuyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻🙏🏻💕
canım inşallah güzel haberler alacaksın Allahtan umut kesilmez. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.

Kızlar kasık ağrılarınız oluyor mu ? Benim öğrendiğimden beri had safada gerçekten. Bugün dışarı çıkmak zorunda kaldım ağrı geldi hala geçmedi. Otururken sanki kasığında bir şey sıkışıyor hissi var sizde de oluyor mu acaba ?

Kızlar kasık ağrılarınız oluyor mu ? Benim öğrendiğimden beri had safada gerçekten. Bugün dışarı çıkmak zorunda kaldım ağrı geldi hala geçmedi. Otururken sanki kasığında bir şey sıkışıyor hissi var sizde de oluyor mu acaba ?
oluyor canm doktora sordum normal dedi. korkma,
uzanırken ayaklarının altına yastık koy.

kızlar regaib kandili yüzü suyu hürmetine yaradan bebişlerimizi hayırlısı sağlık afiyet ile kucağımıza almayı nasip eylesin.
kimin ne derdi var ise inşirah ferahlığı ile dermanını versin rabbim. dualarınız kabul olsun. tekrarını yaşatsın rabbim.

Canım hikayen beni çok duygulandırdı Allah yardımcın olsun 🙏 her işte bir hatır var derler o bebeğininde hayrı oradaymış demekki.. Babacığınada Allah’tan rahmet diliyorum 🙏bebek üç aylık olana kadar anlaşılmadı dış gebelik olduğu canım

Canım hikayen beni çok duygulandırdı Allah yardımcın olsun 🙏 her işte bir hatır var derler o bebeğininde hayrı oradaymış demekki.. Babacığınada Allah’tan rahmet diliyorum 🙏bebek üç aylık olana kadar anlaşılmadı dış gebelik olduğu canım
Yok canım engelli dediler oyuzden gelişmiyor dediler ama kimse dış gebelik oldugunu bilemedi

Günaydın Benim de cuma günü kontrolümde kesem 11 mm olmuş çok şükür inşAllah haftaya cuma yolk-salk ve bebeği görürüz 🤲🏻🤲🏻

Back
X