Benimde genzim yanıyor bende olacağım gibi grip biraz evi toparladım bugün çok yoruldum belim ağrıyorGünaydın grip oldum ya çok kötüyüm sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde genzim yanıyor bende olacağım gibi grip biraz evi toparladım bugün çok yoruldum belim ağrıyorGünaydın grip oldum ya çok kötüyüm sen nasılsın
Günaydın canım amin güzel dileklerin için bende bulantı falan yok belim ağrıyor sadece ilk hamileligimde de olmadı bulantı inşallah bundada olmazgünaydın kızlar Allahım ya şafi ismi ile şifa versin hepimize inşallah. dikkat edin kendinize. bende iyiyim şükür ama bulantılar kötü gidiyor. halsizlik devam. bel ağrısından pek uyuyamasam da buna şükür.
inşallah olmaz cnmGünaydın canım amin güzel dileklerin için bende bulantı falan yok belim ağrıyor sadece ilk hamileligimde de olmadı bulantı inşallah bundada olmaz
ben ıyı degılım dün kontrolüm vardı klap atışlarını duymaya gıttık ama bebeklerimin bi tanesi gelişmemiş maalesefkızlar nasılsınız, minnoşlarınız nasıl? sesiniz çıkmıyor hiç![]()
canımmmm rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin. kolay değil haklısın ama çok şükür diğer minnoşun seninle maşallah. lütfen stres yapma ve moralini yüksek tut. bebişin için iyi olman lazım.ben ıyı degılım dün kontrolüm vardı klap atışlarını duymaya gıttık ama bebeklerimin bi tanesi gelişmemiş maalesefdiğerinin kalp atışlarını duyduk. yanı artık 1 tane bebegım var Allah ım onu sağlıkla gelişmesini nasip etsın ınslh
tmm cnm ınsallah hersey güzel olur. moralımı yüksek tutmaya çalışıyorum Allah herkesın bebısını kucağına almayı nasıp etsıncanımmmm rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin. kolay değil haklısın ama çok şükür diğer minnoşun seninle maşallah. lütfen stres yapma ve moralini yüksek tut. bebişin için iyi olman lazım.
Ben oldum canım aynısı en son kanama ile yattım hastaneye ama bir sıkıntı yok şükür istirahat edeceksin ben 1 ay rapor aldım yatıyorum ev işi falan yapmayacaksın pazartesi kontrolüm var inş minnaklarimin ikiside iyidir ben o kanamada ikisininde kalp atışını gördümKızlar 3 gündür açık kahvemsi sarımsı gibi lekelenmem var dün doktora gittim kesenin yanında kanama alanı varmış iğne ve serum vurdular bugün de azıcık gelmiş böyle lekelenme yaşayan varmı aranızda
Hadi ya canım ne güzel Rabbim korusun miniklerimiziBen oldum canım aynısı en son kanama ile yattım hastaneye ama bir sıkıntı yok şükür istirahat edeceksin ben 1 ay rapor aldım yatıyorum ev işi falan yapmayacaksın pazartesi kontrolüm var inş minnaklarimin ikiside iyidir ben o kanamada ikisininde kalp atışını gördüm
Evet canım kanama alanı vardı kesenin etrafı kanıyordu hastanede yattığımda iğne yapıldı sabah akşam ilaçlarımı aksatmadım çıkınca da iğneye devam ettim dr 5 tane daha vermiştiHadi ya canım ne güzel Rabbim korusun miniklerimiziBende yatıyorum sürekli bişey yapmıyorum kanama alanı vardı dimi canım içerde ilaç ne kullandın
İğne prolutonmudu canım oysa eğer tam mı vuruluodun yarım mıEvet canım kanama alanı vardı kesenin etrafı kanıyordu hastanede yattığımda iğne yapıldı sabah akşam ilaçlarımı aksatmadım çıkınca da iğneye devam ettim dr 5 tane daha vermişti
Evet canım proluton du tam vuruldum hep iyi olur inş korkma sende canım ben alıştım birde siyah lekeler gelir ondanda kormaİğne prolutonmudu canım oysa eğer tam mı vuruluodun yarım mı
Benimde öyle şimdi canım 3günde 1 tam vuruluyorum bide dupaston içiyorum leke sarıya döndü kanama alanı ne kdr sürede geçmişti hatırlıyormusun canımEvet canım proluton du tam vuruldum hep iyi olur inş korkma sende canım ben alıştım birde siyah lekeler gelir ondanda korma
Evet canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsunSlm güzel kadınlar KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Yarın gideceğim kontrole belli olur o zaman çünkü 2 hafta sonra gel demişti drBenimde öyle şimdi canım 3günde 1 tam vuruluyorum bide dupaston içiyorum leke sarıya döndü kanama alanı ne kdr sürede geçmişti hatırlıyormusun canım