- 17 Kasım 2016
- 1.357
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Evet netten okudum. Öyleymiş inşallah olusmustur.sizin bat ne zamanEvet kullaniyorum bende aspirin gebeligi kolaylastiriyormuş bebege kan akışından sebep.
Geçmis olsun umarım işe yaramistir.. şu anki durumunuz nedir?Bende kullanıyorum coraspirin kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı açısından iyimiş ve denildiği gibi gebelik olustuğunda faydası varmış... hatta kardeşim bu pıhtılaşma yüzünden bir kez düşük yaptı ve oda doktor tavsiyesi ile kullanmıstıı işe de yaradı..
Teşekkür ederim .Kardeşim ilk düşüğünü doktor kan pıhtılaşması yüzünden dedi ben bilmiyodum bunun ciddi bi sorun olduğunu benimde kanımda pıhtılaşma var ve ilk gebeliğim düşükle kimyasalla sonuçlandı tutunamadı kardeşimle konuştumuzda bana söyledi ve coraspirin kullan dedi bnde 2 haftadır kullanıyorm çünkü kan sulandırıcı özelliği var bakalm + folik asitte kullanıyorm bakalm bu ay ne olur inşallah isteyen herkes olumlu sonuçlar alırGeçmis olsun umarım işe yaramistir.. şu anki durumunuz nedir?
26 ekim bu ay yeni başladı benim için dahaEvet netten okudum. Öyleymiş inşallah olusmustur.sizin bat ne zaman
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın başka ilaç falan kullanıyormusunTeşekkür ederim .Kardeşim ilk düşüğünü doktor kan pıhtılaşması yüzünden dedi ben bilmiyodum bunun ciddi bi sorun olduğunu benimde kanımda pıhtılaşma var ve ilk gebeliğim düşükle kimyasalla sonuçlandı tutunamadı kardeşimle konuştumuzda bana söyledi ve coraspirin kullan dedi bnde 2 haftadır kullanıyorm çünkü kan sulandırıcı özelliği var bakalm + folik asitte kullanıyorm bakalm bu ay ne olur inşallah isteyen herkes olumlu sonuçlar alır
Yok canım sadece coraspirin bide folik asit kullanıyorumAmin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın başka ilaç falan kullanıyormusun
Ben catlatma ignesini gecen ay olmustum bu ayı doğaçlama yaşıyacağim bakalim neler olucak .Benimde bat 18 çatlatma iğnesinin 6. Günü
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırızBen catlatma ignesini gecen ay olmustum bu ayı doğaçlama yaşıyacağim bakalim neler olucak .
Anladım inşallah güzel bir ay olur hepimiz icinYok canım sadece coraspirin bide folik asit kullanıyorum
Havuç diyorlar canım catlatma etkisi yapıyor. Önemli bi dönemdesiniz gün aşırı ilişki olsun bence bu hafta güzel beslenin ufak yuruyusler yapın inşallah güzel haberler alırsınız bana doktorum öyle söylediMerhaba hanımlar bugün döngümün 15. Günü doktora yumurta takibi için gittim 21.4mm sol yumurta gelişmiş catlatma iğnesi vermedi kendi çatlar dedi bir daha da çağırmadı adetin gecikince gel dedi benim ilk takibim tecrübem yok bu konuda sizlerin bilgisi var mi takip yaptıranlar yardımcı olabilirler mi boyut nasıl sizce bir de çatlaması için yapmam gereken bir şey var mi
Ay inşallah canım benim havucu duymuştum bi tane yedim devam edeyim o zaman inşallah güzel haberler alırız hepimizHavuç diyorlar canım catlatma etkisi yapıyor. Önemli bi dönemdesiniz gün aşırı ilişki olsun bence bu hafta güzel beslenin ufak yuruyusler yapın inşallah güzel haberler alırsınız bana doktorum öyle söyledi
İnşallahhh canm olumlu haber almak isteyen ne kadar anne adayı varsa Allah hepimizin yüzünü güldürsünAnladım inşallah güzel bir ay olur hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?