Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021yumurta takibi ile gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melegim elif

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
1.357
1.120
133
Yine bir serüven açtık yelkenleri Ekim ayına .
Sat 21 Eylül bugün yine doktora verdi letu kullanmaya devam günde 3 doz .birde aspirin verdi dahaonce kullanan varmı?

Bende kullanıyorum coraspirin kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı açısından iyimiş ve denildiği gibi gebelik olustuğunda faydası varmış... hatta kardeşim bu pıhtılaşma yüzünden bir kez düşük yaptı ve oda doktor tavsiyesi ile kullanmıstıı işe de yaradı..

Geçmis olsun umarım işe yaramistir.. şu anki durumunuz nedir?

Geçmis olsun umarım işe yaramistir.. şu anki durumunuz nedir?
Teşekkür ederim .Kardeşim ilk düşüğünü doktor kan pıhtılaşması yüzünden dedi ben bilmiyodum bunun ciddi bi sorun olduğunu benimde kanımda pıhtılaşma var ve ilk gebeliğim düşükle kimyasalla sonuçlandı tutunamadı kardeşimle konuştumuzda bana söyledi ve coraspirin kullan dedi bnde 2 haftadır kullanıyorm çünkü kan sulandırıcı özelliği var bakalm + folik asitte kullanıyorm bakalm bu ay ne olur inşallah isteyen herkes olumlu sonuçlar alır

Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın başka ilaç falan kullanıyormusun

Merhaba hanımlar bugün döngümün 15. Günü doktora yumurta takibi için gittim 21.4mm sol yumurta gelişmiş catlatma iğnesi vermedi kendi çatlar dedi bir daha da çağırmadı adetin gecikince gel dedi benim ilk takibim tecrübem yok bu konuda sizlerin bilgisi var mi takip yaptıranlar yardımcı olabilirler mi boyut nasıl sizce bir de çatlaması için yapmam gereken bir şey var mi

Havuç diyorlar canım catlatma etkisi yapıyor. Önemli bi dönemdesiniz gün aşırı ilişki olsun bence bu hafta güzel beslenin ufak yuruyusler yapın inşallah güzel haberler alırsınız bana doktorum öyle söyledi

Ay inşallah canım benim havucu duymuştum bi tane yedim devam edeyim o zaman inşallah güzel haberler alırız hepimiz inşallah çatlar da denk gelir ya bu ay gynopol diye bir takviye kullandım inşallah tutar çatlamayıp kiste falan dönüşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…