• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 6 7 8 bekleyenler

İlk değil iki sene önce iki tane boş gebelik geçirdim bi sorun yok çok şükür nasibimi bekliyorum zorluyorum sadece sizin?
Benim 4 ay önce kürtaj oldum 3 aylıkken kalp atışı duyamadık şimdi bu ay ilk deneme 11 gün var adetime onu bekliyorum bir belirti yok sadece belim cok hassas ağrısı var ama bu zaten her kadında oluyur

Benim 4 ay önce kürtaj oldum 3 aylıkken kalp atışı duyamadık şimdi bu ay ilk deneme 11 gün var adetime onu bekliyorum bir belirti yok sadece belim cok hassas ağrısı var ama bu zaten her kadında oluyur
İnşallah bebişin vardır bel kasik agrıdı bende de var onun dışında hiç bişey yok

Beraber haberleşelim olurmu ben adetten önce kan tahlili yapacam olsa çıkar zaten boşu boşuna sürekli dusunmiyim
Tamam olur adet sancısı gibi kasık ağrısı var 1 haftadır ama bilmiyorum ne olur

Kac gününüz vardı bence umutsuz olmayın testler için bizim vücudumuza komple karışması lazım ya en fazla zaman la üzmeyin Allah büyüktür 🥰🥰
Doktor ayın 20sinde ilaçtan sonra kontrole çağırmıştı 20si ve 21inde ilişkiye girmemizi söyledi ama ben öncesinden belki tutmuştur diye test yaptım😀 adetime 4 gün var daha

İkinci denemem benim bu ayda olmazsa doktora gideceğim artık polikistik over var soğan suyu temizliyor dediler iki ay kullandım 15 er gün hayıt tohumu kaynatıp suyunu içtim incir Havuç kürü yaptım bunları 15 gün kullanıp ilk aydan hamile kalanlar varmış bende sonucu bekliyorum ama bekleme süresi zor geliyor

İkinci denemem benim bu ayda olmazsa doktora gideceğim artık polikistik over var soğan suyu temizliyor dediler iki ay kullandım 15 er gün hayıt tohumu kaynatıp suyunu içtim incir Havuç kürü yaptım bunları 15 gün kullanıp ilk aydan hamile kalanlar varmış bende sonucu bekliyorum ama bekleme süresi zor geliyor
Evet soğan suyu bende her ay içerim ama şuan içemem bekliyrum sizde dikat edin belki vardır içmeyin hemen

Back
X